Συνελήφθη με ηρωίνη και τα έσοδα από τις πωλήσεις

Συνελήφθη με ηρωίνη και τα έσοδα από τις πωλήσεις

Στην κατοχή του βρήκαν 32 γραμμάρια ηρωίνης και ποσό 1.660 ευρώ από προηγούμενες πωλήσεις

iroini
Αξιοποιώντας πληροφορίες που τους είχαν δοθεί για εμπλοκή του στην διακίνηση σκληρών ναρκωτικών, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν αργά το βράδυ της Παρασκευής στα Σαγέικα της Δυτικής Αχαΐας ένα Έλληνα και τον ακινητοποίησαν για να του κάνουν σωματική έρευνα.

Στην κατοχή του βρήκαν 32 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου», ενώ κατέσχεσαν το ποσό των 1.660 ευρώ που προερχόταν από προηγούμενες πωλήσεις και ένα κινητό τηλέφωνο.

Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και τον προσήγαν στην Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Διακινούσε "φιξάκια" κοκαΐνης με τη μηχανή του

Κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε τη νύχτα της Παρασκευής σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ακινητοποίησαν έναν αλλοδαπόπου εντόπισαν να κινείται ύποπτα με μοτοσικλέτα και σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν πάνω του 12 «φιξάκια» με συνολικά 7,10 γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία κατέσχεσαν μαζί με 30 ευρώ.

Κλείσιμο
Επιπλέον, κατέσχεσαν και τη μοτοσικλέτα ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών, κατηγορία με την οποία τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης