Κρήτη - Μαρτυρίες μαθητών για τον 46χρονο προπονητή: «Μου ζήτησε να του κάνω στοματικό»

Κρήτη - Μαρτυρίες μαθητών για τον 46χρονο προπονητή: «Μου ζήτησε να του κάνω στοματικό»

Προφυλακίστηκε ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών - «Δεν πίστευα ότι θα με έβαζε να κάνω σπαγγάτο όχι μέχρι εκεί που μπορώ, αλλά μέχρι εκεί που θέλει αυτός, για να έρθει από πίσω μου να με αγκαλιάσε»  αποκαλύπτει πρώην μαθήτριά του

kriti
«Κατά τη διάρκεια του μασάζ είχε πιάσει το χέρι μου και το έβαλε στο μόριό του», ακόμη μια αποκάλυψη για τον τρόπο με τον οποίο ενεργούσε ο προπονητής από την Κρήτη που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων. 

Με χειροπέδες στα χέρια και κουκούλα στο κεφάλι, ο 46χρονος κατηγορούμενος έφτασε, νωρίτερα, στα δικαστήρια της Νεάπολης στην Κρήτη και πήρε τον δρόμο για το γραφείο του ανακριτή. Ο προπονητής κρίθηκε προφυλακιστέος. 


Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησεκακουργηματικές διώξεις στον προπονητή για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων μετά τις καταγγελίες 8 μαθητών του που έκαναν λόγο για προσβλητική και υποτιμητική συμπεριφορά καθώς και ότι τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ εκείνος έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για σκευωρίες.

Κλείσιμο
Οι περιγραφές των νέων στο Μega, που καταγγέλλουν ότι ο προπονητής ασέλγησε σε βάρος τους, προκαλούν ανατριχίλα. Η 20χρονη, που τον κατηγόρησε, είπε ότι βρήκε τη δύναμη να μιλήσει πέντε χρόνια μετά. Κάτι που όπως τονίζει δεν έχουν κάνει ακόμη, πολλά παιδιά, που υπέφεραν το ίδιο με εκείνη στα χέρια του.

«Δεν πίστευα ότι θα με έβαζε να κάνω σπαγγάτο μέχρι εκεί που θέλει αυτός»

«Όταν ξεκίνησα ήταν Ιούνιος του 2017. Ήμουν 15 χρονών, δεν τα είχα κλείσει καν… Ένα μήνα μετά που ξεκινήσαμε προπονήσεις σταμάτησαν όλα τα παιδιά λόγω της βαρβαρότητας της προπόνησης. Εμένα μου άρεσε αυτή η βαρβαρότητα, αλλά δεν πίστευα ότι θα με έβαζε να κάνω σπαγγάτο όχι μέχρι εκεί που μπορώ, αλλά μέχρι εκεί που θέλει αυτός, για να έρθει από πίσω μου να με αγκαλιάσει, να με πιάσει από τη μέση και να κάνει το γοφό του μπροστά πίσω από την πίσω μου πλευρά» αποκάλυψε η κοπέλα.

«Κατά τη διάρκεια του μασάζ είχε πιάσει το χέρι μου και το έβαλε στο μόριό του. Κάθε φορά που ερχόταν κάποιος απομάκρυνε το χέρι του, λες και μιλούσαμε απλά. Και πάλι δεν είχα πονηρευτεί… Μια φορά στο αυτοκίνητό του μου ζήτησε να του κάνω στοματικό. Όχι απλά του αρνήθηκα, του είπα “δάσκαλε, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα”» πρόσθεσε.

Ανάμεσα σε εκείνους που κατέθεσαν και ένας 16χρονος σήμερα πρώην αθλητής του, που μίλησε στους αστυνομικούς με αποστροφή για τον 46χρονο. Κατήγγειλε πως του ζητούσε να του κάνει μασάζ, ενώ ο ίδιος ήταν μόλις 7 ετών.

Τα οκτώ παιδιά που τον κατήγγειλαν τόνισαν πως ήταν αδύνατον να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν από την αρχή, στους γονείς τους.

Όπως λένε οι μαθητές του 46χρονου, πολλές φορές οι παρενοχλήσεις γίνονταν ακόμα και κατά τη διάρκεια του μπάνιου.

Ειδήσεις σήμερα:

Βαρύ το κλίμα για Χάρι και Μέγκαν - Έφυγαν άρον άρον πριν ολοκληρωθεί το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι - Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ

Αντιμέτωπος με πρόταση μομφής ο Μπόρις Τζόνσον - Σήμερα η ψηφοφορια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης