Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ακτή Ελιάς στη Σιθωνία Χαλκιδικής, όταν καναντέρ έκαναν ρίψεις νερού, κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών πτήσεων.
Ωστόσο, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ένα από τα αεροσκάφη αντί να ρίξει το νερό στη θάλασσα, από λάθος χειρισμό πιθανότατα το έριξε πάνω σε ξενοδοχείο, την ώρα μάλιστα που υπήρχε αρκετός κόσμος στους χώρους καθώς και στην πισίνα.
Επικράτησε πανικός, καθώς ο κόσμος αιφνιδιάστηκε, όμως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Τη συγκεκριμένη καταγγελία έκανε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Δημήτρης Τσούφης, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, είπε ότι το περιστατικό έγινε χθες το απόγευμα όταν 12 αεροσκάφη έκαναν δοκιμαστικές ρίψεις νερού στη θάλασσα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ly2234c3b5)
«Το τελευταίο αεροσκάφος όταν πετούσε πάνω από το ξενοδοχείο έριξε το νερό προκαλώντας πανικό σε όσους βρίσκονταν στην πισίνα και τα μπαλκόνια» είπε ο κ. Τσούφης τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί να κάνει προσφυγή αλλά ζητά την ιδιαίτερη προσοχή των αρχών καθώς από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.