Λασίθι: Προφυλακίστηκε ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών

Λασίθι: Προφυλακίστηκε ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών

Σοκάρουν οι καταγγελίες των οκτώ παιδιών: «Είχε πιάσει το χέρι μου και το έβαλε στο μόριό του. Μια φορά στο αυτοκίνητό του μου ζήτησε να του κάνω στοματικό» - Κακουργηματικές διώξεις στον 46χρονο προπονητή για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων - Για «σπίλωση της υπόληψης του 46χρονου», μιλά ο δικηγόρος του προπονητή - Τι δηλώνει στο protothema.gr

proponitis-polemikon-texnon-arthro
Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια κατά ανηλίκων μαθητών του.

Σημειώνεται ότι η απολογία του στον Ανακριτή ήταν πολύωρη αφού ο ίδιος με ισχυρή συνοδεία αστυνομικών πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Νεαπόλεως λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο Εισαγγελέας έχει ήδη ασκήσει κακουργηματικές διώξεις στον 46χρονο προπονητή για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων μετά τις καταγγελίες οκτώ μαθητών του που κατέθεσαν στην Ασφάλεια ότι είχε προσβλητική και υποτιμητική συμπεριφορά καθώς και ότι τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ εκείνος έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για σκευωρίες.

«Κίνηση σπίλωσης της υπόληψης του 46χρονου», λέει ο δικηγόρος του

Αγανακτισμένος και φανερά απογοητευμένος με τα όσα έχουν καταγγελθεί εμφανίζεται ο 46χρονος προπονητής.

Μάλιστα, όπως τονίζει ο δικηγόρος του Βαγγέλης Στρατουδάκης, όλες αυτές οι καταγγελίες είναι «ανυπόστατες» και πρόκειται για «κίνηση σπίλωσης της υπόληψης του προπονητή».

Κλείσιμο
«Πραγματικά είναι λυπηρό και θλιβερό αυτό που γίνεται για έναν άνθρωπο που μπορεί να είναι αυστηρός και ιδιαίτερα απαιτητικός και πειθαρχημένος αλλά, όπως γνωρίζει πολύ καλά όλη η κοινωνία του Αγίου Νικολάου, όλα αυτά είναι ανυπόστατα και αναληθή», τονίζει, μιλώντας στο cretapost ο κ. Στρατουδάκης και συνεχίζει: «Όλες οι καταγγελίες των παιδιών που αναφέρουν για δήθεν σεξουαλική παρενόχληση ή ασέλγεια ή θωπεία δεν υφίστανται. Αυτά είναι προϊόντα νοσηρής φαντασίας».

Μάλιστα, η πλευρά του 46χρονου θεωρεί ότι όλα αυτά είναι υποκινούμενα καθώς εξηγεί πως «οι καταγγέλλοντες ανήκουν πλέον σε άλλο προπονητή και άλλη σχολή. Πρόκειται για το αντίπαλο σωματείο και είναι καθαρά κίνηση προκειμένου να θίξει την υπόληψη του 46χρονου. Μάλιστα, τα τελευταία τρία παιδιά που καταγγέλλουνε ο προπονητής έχει αρνηθεί να τους δώσει την καρτέλα αθλητή για να μην κάνουν μεταγραφή και γι’ αυτό γίνεται η καταγγελία. Είναι θλιβερό να προσπαθούνε να θίξουν και να σπιλώσουν έναν άνθρωπο με σκοπό να τον τιμωρήσουν για να του πάρουν μαθητές».

Ο 46χρονος προπονητής επιβεβαιώνει πως η συμπεριφορά του ήταν αρκετά αυστηρή στα παιδιά ωστόσο αρνείται όλα τα υπόλοιπα.

Ευάγελος Στρατουδάκης: «Mε αβάσιμες καταγγελίες οι οποίες αντικρούονται έχει σπιλωθεί το όνομα ενός ανθρώπου»


stratoudakis_0
Ο συνήγορος του 46χρονου προπονητή μιλώντας στο protothema.gr υπογράμμισε πως δικογραφία της συγκεκριμένης υπόθεσης βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο και πως θα αλλάξουν πλλά όταν και οι μάρτυρες του προπονητή αρχίσουν να καταθέτουν.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Μετα από μια μακροσκελή διαδικασία που διρκησε 7 ωρες η κ. ανακρίτρια και η εισαγγελέας αποφάσισαν μεν την προφυλάκιση του εντολέα μου. Πιστεύω όμως ότι υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία που πρέπει ακόμα να αναδειχτούν όπως και έχω πει, η δικογραφία βρίσκεται σε πολύ προώιμο στάδιο και θα ολοκληρωθεί αφού καταθέσουν όλοι οι μάρτυρες και κυρίως να ακουστούν οι μάρτυρες της πλευράς του προπονητή διότι έχουν πολλά πράγματα να επισημάνουν σχετικά με την αλήθεια η όχι των καταγγελλομένων. Σε κάθε περίπτωση εκφράζω την θλίψη μου διότι, επαναλαμβάνω με κάποιες αβάσιμες καταγγελίες οι οποίες αντικρούονται απο μόνες τους έχει σπιλωθεί το όνομα ενός ανθρώπου σε ολόκληρη την κοινωνία»


Σοκάρουν οι μαρτυρίες των οκτώ θυμάτων του προπονητή

«Κατά τη διάρκεια του μασάζ είχε πιάσει το χέρι μου και το έβαλε στο μόριό του» αναφέρεται σε ακόμη μια αποκάλυψη μαθητή της σχολής πολεμικών τεχνών για την κακοποίηση των ανηλίκων από τον προπονητή

Με χειροπέδες στα χέρια και κουκούλα στο κεφάλι, ο 46χρονος κατηγορούμενος έφτασε, νωρίτερα, στα δικαστήρια της Νεάπολης στην Κρήτη και πήρε τον δρόμο για το γραφείο του ανακριτή. Ο προπονητής κρίθηκε προφυλακιστέος. 


Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησεκακουργηματικές διώξεις στον προπονητή για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων μετά τις καταγγελίες 8 μαθητών του που έκαναν λόγο για προσβλητική και υποτιμητική συμπεριφορά καθώς και ότι τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ εκείνος έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για σκευωρίες.

Οι περιγραφές των νέων στο Μega, που καταγγέλλουν ότι ο προπονητής ασέλγησε σε βάρος τους, προκαλούν ανατριχίλα. Η 20χρονη, που τον κατηγόρησε, είπε ότι βρήκε τη δύναμη να μιλήσει πέντε χρόνια μετά. Κάτι που όπως τονίζει δεν έχουν κάνει ακόμη, πολλά παιδιά, που υπέφεραν το ίδιο με εκείνη στα χέρια του.

«Μου ζήτησε να του κάνω στοματικό»

«Όταν ξεκίνησα ήταν Ιούνιος του 2017. Ήμουν 15 χρονών, δεν τα είχα κλείσει καν… Ένα μήνα μετά που ξεκινήσαμε προπονήσεις σταμάτησαν όλα τα παιδιά λόγω της βαρβαρότητας της προπόνησης. Εμένα μου άρεσε αυτή η βαρβαρότητα, αλλά δεν πίστευα ότι θα με έβαζε να κάνω σπαγγάτο όχι μέχρι εκεί που μπορώ, αλλά μέχρι εκεί που θέλει αυτός, για να έρθει από πίσω μου να με αγκαλιάσει, να με πιάσει από τη μέση και να κάνει το γοφό του μπροστά πίσω από την πίσω μου πλευρά» αποκάλυψε η κοπέλα.

«Κατά τη διάρκεια του μασάζ είχε πιάσει το χέρι μου και το έβαλε στο μόριό του. Κάθε φορά που ερχόταν κάποιος απομάκρυνε το χέρι του, λες και μιλούσαμε απλά. Και πάλι δεν είχα πονηρευτεί… Μια φορά στο αυτοκίνητό του μου ζήτησε να του κάνω στοματικό. Όχι απλά του αρνήθηκα, του είπα “δάσκαλε, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα”» πρόσθεσε.

Ανάμεσα σε εκείνους που κατέθεσαν και ένας 16χρονος σήμερα πρώην αθλητής του, που μίλησε στους αστυνομικούς με αποστροφή για τον 46χρονο. Κατήγγειλε πως του ζητούσε να του κάνει μασάζ, ενώ ο ίδιος ήταν μόλις 7 ετών.

Τα οκτώ παιδιά που τον κατήγγειλαν τόνισαν πως ήταν αδύνατον να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν από την αρχή, στους γονείς τους.

Όπως λένε οι μαθητές του 46χρονου, πολλές φορές οι παρενοχλήσεις γίνονταν ακόμα και κατά τη διάρκεια του μπάνιου.

Πρόταση μομφής κατά του Μπόρις Τζόνσον - Μπορεί πραγματικά να «πέσει» ο πρωθυπουργός της Βρετανίας;

Βουλγαρία, Ρουμανία και Μαυροβούνιο έκλεισαν τον ενάεριο χώρο τους για τον Λαβρόφ - «Ο Satan 2 δεν θα ζητήσει άδεια πτήσης» απειλεί η Μόσχα

Μυστήριο για τον θάνατο του πρώην παίκτη του Πανιωνίου - Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης