Ζευγάρι με κλεμμένη μηχανή διέρρηξε 11 επιχειρήσεις στη Λάρισα

Ζευγάρι με κλεμμένη μηχανή διέρρηξε 11 επιχειρήσεις στη Λάρισα

Είχαν διαπράξει σε επτά καφετέριες, μια κρεπερί, ένα ταχυφαγείο, ένα αρτοποιείο και ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, τα διήμερα 14- 15 και 21-22 Μαΐου

astuynomia01_2
Δυο Σαββατοκύριακα «δούλεψε» ένα ζευγάρι Ελλήνων μέσα στο Μάιο και έκανε συνολικά... 11 διαρρήξεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις στην πόλη της Λάρισας, χρησιμοποιώντας μια μοτοσικλέτα που είχαν κλέψει στις 9 Μαΐου από μια περιοχή του Βόλου!

Το δίκυκλο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το μεσημέρι της προηγούμενης Δευτέρας σε έναν δρόμο του Βόλου, όπου είχαν τη βάση τους ο άνδρας και η γυναίκα συνεργός τους και επέστρεψαν με τη λεία τους σε μετρητά ύψους 5.792 ευρώ. Όμως, τα αποτυπώματα που άφησαν στην κλεμμένη μηχανή αποκάλυψαν τα στοιχεία τους κι έτσι εξιχνιάστηκαν οι συνολικά 11 κλοπές που είχαν διαπράξει σε επτά καφετέριες, μια κρεπερί, ένα ταχυφαγείο, ένα αρτοποιείο και ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, τα διήμερα 14- 15 και 21-22 Μαΐου.

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν, αφού είχαν παρέλθει τα χρονικά όρια του αυτοφώρου, αλλά από την Ασφάλεια σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος τους που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Η προανάκριση συνεχίζεται και ερευνάται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες διαρρήξεις, ενδεχομένως και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στο Σύνταγμα: Συνελήφθη ο ένοπλος που απειλούσε να ανοίξει πυρ στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Ο Τριντό θέλει να απαγορευθούν τα πιστόλια στον Καναδά

Η Ιταλία αίρει την υποχρέωση των ταξιδιωτών από το εξωτερικό να προσκομίζουν υγειονομικό πάσο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης