Στυλίδα: Τραγουδιστής συνελήφθη με 20 κιλά λαθραίου καπνού

Στυλίδα: Τραγουδιστής συνελήφθη με 20 κιλά λαθραίου καπνού

Μαζί με τον 58χρονο συνελήφθη και  μία 65χρονη με κατηγορίες για αγοραπωλησία και μεταφορά λαθραίων καπνικών προϊόντων και για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

astynomi98
Σοκ προκαλεί σε όλη την Φθιώτιδα η σύλληψη του πασίγνωστου ερμηνευτή δημοτικών και λαϊκών τραγουδιών Ηλία Παντρευτή, που εντοπίστηκε μαζί με μια γυναίκα τα ξημερώματα της Τρίτης στην Στυλίδα ενώ μετέφεραν μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητου καπνού και κατηγορούνται για λαθρεμπόριο!

Οι άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Στυλίδας σταμάτησαν για δειγματοληπτικό έλεγχο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 58χρονος δημοφιλής αοιδός από την Ελάτεια και μια 65χρονη και διαπίστωσαν ότι μετέφεραν στον χώρο των αποσκευών ένα κλειστό χαρτοκιβώτιο, μέσα στο οποίο υπήρχαν 20 συσκευασίες χύμα καπνού βάρους ενός κιλού η καθεμία, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Stylida-tragoudistis-kapnos


Οι επιβάτες συνελήφθησαν με κατηγορίες για αγοραπωλησία και μεταφορά λαθραίων καπνικών προϊόντων και για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και το μεσημέρι της Τρίτης οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε να δικαστούν με την διαδικασία του αυτοφώρου. Ο βάρους 20 κιλών αδασμολόγητος καπνός παραδόθηκε στο Τελωνείο Στυλίδας, το οποίο θα υπολογίσει τους διαφυγόντες φόρους και δασμούς. Παράλληλα, κατασχέθηκε και το όχημα που επέβαιναν.

Ειδήσεις σήμερα

Άγιον Όρος: Επίσκεψη Οικ. Πατριάρχη Βαρθολομαίου με βαρύνουσα σημασία


Αυτός είναι ο 18χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε 19 μαθητές και δύο δασκάλους σε δημοτικό σχολείο του Τέξας


Survivor: Χαμός στην «τυφλόμυγα» με Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να… αλλάζει ομάδα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης