Η απάντηση του εκδότη Γ. Φιλιππάκη στον επιχειρηματία Σ. Μιωνή

Η απάντηση του εκδότη Γ. Φιλιππάκη στον επιχειρηματία Σ. Μιωνή

Αφορά την εξέλιξη της δικαστικής τους αντιπαράθεσης μετά και την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου ΑΘηνών

just
Απάντηση στη δήλωση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, έδωσε ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης σε σχέση με την εξέλιξη της δικαστική τους αντιπαράθεσης. Ο κ. Φιλιππάκης μας κοινοποίησε την ανακοίνωση του η οποία εκδόθηκε την ίδια ημέρα (στις 5 Μαίου 2022) με την δήλωση του κ. Μιωνή και η οποία αναφερόταν στην απόφαση 584/2022 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Η πλήρης δήλωση του κ. Φιλιππάκη έχει ως εξής:
             «Η σημερινή ανακοίνωση του "γνωστού" κ. Σ.Μιωνή, αποτελεί ένα ακόμα επεισόδιο του πολύκροτου σήριαλ εκφοβισμού και προσπάθειας εξόντωσής του προς τους λειτουργούς της ανεξάρτητης και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας. Άλλωστε είναι πολύ πρόσφατη η οδηγία της Κομισιόν για την προστασία των ανθρώπων του Τύπου από καταχρηστικές αγωγές και δικαστικές διαδικασίες (SLAPPs).
             Οι υπόλοιποι ισχυρισμοί του εξακολουθούν να είναι ψευδείς και βέβαια γραφικοί. Όσον αφορά στις "φιλανθρωπικές" διαθέσεις του κ. Μιωνή, καλό θα είναι να ανατρέξουμε τόσο σε ελληνικά όσο και σε διεθνή παραδείγματα "φιλάνθρωπων" του είδους του. Για το δε "ζήτημα δημοκρατίας", είναι τουλάχιστον φαιδρό και μόνο να το επικαλείται. Οι εξελίξεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, στο επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι εξαιρετικά σημαντικές και ενδιαφέρουσες. Ελπίζουμε να είναι και τότε λαλίστατος.
Η συγκεκριμένη απόφαση που αναφέρεται είναι πρωτόδικη και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη για την τελική έκβαση όλων των υποθέσεων».


Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε ότι την βίασαν στην Πάργα αλλά αρνήθηκε να εξεταστεί

Πυροβολισμοί εναντίον φρουρών σε εκλογικό κέντρο στις Φιλιππίνες - Τρεις νεκροί

Στον εισαγγελέα ο 52χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τους ηλικιωμένους στη Μονεμβασιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης