Βόλος: «Χάκαραν» το κινητό του και άρπαξαν 15.000 ευρώ από τον λογαριασμό του

Βόλος: «Χάκαραν» το κινητό του και άρπαξαν 15.000 ευρώ από τον λογαριασμό του

Αν και αντιλήφθηκε ότι κάποιοι πήγαιναν να βάλουν «χέρι» στον λογαριασμό του, δεν πρόλαβε να ματαιώσει τη συναλλαγή  για λίγα λεπτά

kinito_laptop01
Για λίγα λεπτά δεν κατάφερε να σώσει τις καταθέσεις του ένας επιχειρηματίας από τον Βόλο, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι άγνωστοι προσπαθούσαν να βάλουν «χέρι» στον λογαριασμό του και τηλεφώνησε στην τράπεζά του για να ματαιώσει τη μεταφορά των χρημάτων.

Ωστόσο, τα λίγα λεπτά που περίμενε να τον συνδέσουν με τον αρμόδιο υπάλληλο ήταν αρκετά για τους απατεώνες που κατάφεραν να εισβάλουν στον λογαριασμό του και μετέφεραν το ποσό των 15.000 ευρώ σε δύο λογαριασμούς που εξακριβώθηκε ότι έχουν ανοιχτεί σε χώρα του εξωτερικού!

Ο επιχειρηματίας κατέθεσε μήνυση στην Ασφάλεια, στην οποία αναφέρει ότι οι δράστες «χάκαραν» το κινητό του και, την στιγμή που έκανε συναλλαγή μέσω e-banking, είδαν τον κωδικό μιας χρήσης (extra pin) που του εστάλη με SMS, με τον οποίο έκαναν τη μεταφορά. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Βόλου η οποία παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για να εντοπιστούν οι κάτοχοι των δυο λογαριασμών.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ζελένσκι περιμένει «σθεναρή» παγκόσμια αντίδραση στην επίθεση στο Κραματόρσκ - Τι υποσχέθηκε για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ

Άνοιξε ο τάφος της Τζωρτζίνας για να ανακτηθεί το τάμπλετ - Τρισάγιο για τα τρία κοριτσάκια

Η «μυστική» κόρη του Πούτιν έβαλε ενοικιαστήριο στο πολυτελές ρετιρέ της στην Αγία Πετρούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης