Ρωσία: Η «μυστική» κόρη του Πούτιν έβαλε ενοικιαστήριο στο πολυτελές ρετιρέ της στην Αγία Πετρούπολη - Δείτε φωτογραφίες

Ρωσία: Η «μυστική» κόρη του Πούτιν έβαλε ενοικιαστήριο στο πολυτελές ρετιρέ της στην Αγία Πετρούπολη - Δείτε φωτογραφίες

Η 19χρονη Λουίζα Ροζόβα παραμένει το μόνο νόμιμο ενήλικο παιδί του Πούτιν στο οποίο δεν έχουν ακόμη επιβληθεί κυρώσεις -  Στις δύο μεγάλες κόρες του Ρώσου προέδρου, Μαρία Βορόντσοβα και Κατερίνα Τιχόνοβα, επιβλήθηκαν κυρώσεις από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία

kori_putin_diamerisma_xr
Το υπερσύγχρονο πολυτελές ρετιρέ που πιστεύεται ότι ανήκει στη μητέρα της «μυστικής» κόρης του Βλαντιμίρ Πούτιν είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση για περισσότερα από 750.000 ρούβλια ( πάνω από 9.000 ευρώ) το μήνα.

Το ακίνητο βρίσκεται σε ελίτ γειτονιά της Αγίας Πετρούπολης και ανήκει στην φημολογούμενη 19χρονη κόρης του Ρώρου προέδρου, Λουίζα Ρόζοβα, γνωστή επίσης ως Ελιζαβέτα Κριβονόγκιτς, σύμφωνα με το BBC Russia. Η 45χρονη μητέρα της Ροζόβα - η πρώην υπηρέτρια που έγινε εκατομμυριούχος, Σβετλάνα Κριβονόγκιτς - διατηρούσε παράνομο ερωτικό δεσμό με τον Βλαντιμίρ Πουτιν στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές εκείνης του 2000. Η Λουίζα, γεννήθηκε το 2003 ενώ ο Πούτιν ήταν ακόμη παντρεμένος με την Λιουντμίλα Σκρέμπνεβα. Τις αποκαλύψεις είχε κάνει ο πολιτκός αντίπαλος του Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι, πριν δηλητηριαστεί και στη συνέχεια συλληφθεί και φυλακιστεί στη Ρωσία.

Καταχωρισμένο από την «Engel & Völkers», η κατοικία εκτείνεται σε περισσότερα από 1.470 τετραγωνικά μέτρα και είναι ένα από τα 21 πολυτελή διαμερίσματα του συγκροτήματος, γνωστό ως «Berezovaya Alley».

Κριβονογκιτς1


Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από τρεις ορόφους και διαθέτει σαλόνι και μια μεγάλη βεράντα με θέα στον ποταμό Νέβα.

Κλείσιμο
Κριβονογκιτς2


Στον δεύτερο όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και ένας παιδότοπος. Και στον τρίτο όροφο υπάρχει, ένα μπαρ, home theater και ένα ηλιόλουστο σαλόνι καλυμμένο με φανταχτερό φύλλο χρυσού, σημειώνει η καταχώριση, σύμφωνα με την υπηρεσία «East2West».

Κριβονογκιτς4
Κριβονογκιτς5
Κριβονογκιτς6


Πιστεύεται ότι η Κριβονόγκιτς μεγάλωσε την κόρη της σε αυτό το σπίτι, ξεκινώντας ένα χρόνο μετά τη γέννησή της, σύμφωνα με το BBC.

Κριβονογκιτς3
Κριβονογκιτς7



Η Ροζόβα παραμένει το μόνο νόμιμο ενήλικο παιδί του Πούτιν στο οποίο ακόμα δεν έχουν επιβληθεί κυρώσεις.

Στις δύο μεγάλες κόρες του Πούτιν, Μαρία Βορόντσοβα και Κατερίνα Τιχόνοβα, επιβλήθηκαν κυρώσεις την Τετάρτη από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία .

Το εξώγαμο τέκνο του Πούτιν και η μητέρα της φέρεται να ζουν τώρα σε μια άλλη πολυτελή κατοικία στην πόλη αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «παλάτι».

Κριβονογκιτς8


Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέχουν επίσης μια περιουσία 4 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μονακό. Η Σβετλάνα Κριβονόγκιτς έχει επίσης μερίδιο σε μεγάλη ρωσική τράπεζα, φημολογείται ότι κατέχει σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοοικονομικά και περιουσιακά στοιχεία.

Η Ρόζοβα ήταν κάποτε ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με περίπου 84.000 ακολούθους — αλλά μυστηριωδώς σταμάτησε τι δημοσιεύσεις πριν από περισσότερους από έξι μήνες, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram απενεργοποιήθηκε αργότερα μετά από μια πλημμύρα αντιδράσεων. Η Λουίζα που ασχολείται με τη μόδα και φοιτά στο πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης έχει δηλώσει στο παρελθόν σχετικά με την πανδημία, κάτι που σίγουρα αποτελεί θεωρία συνωμοσίας: ότι, όλο αυτό έγινε για να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός και προκλήθηκε από τις ανώτερες τάξεις του συστήματος κλπ.

Οι συχνές αναρτήσεις της σταμάτησαν ξαφνικά αφότου η έφηβη και η μαμά της άρχισαν να καυχώνται στο Instagram για το ρετιρέ διαμέρισμά τους στο Μόντε Κάρλο 3,8 εκατομμυρίων ευρώ, ανέφερε η Sun.

Το ρετιρέ από το οποίο δημοσίευσαν φωτογραφίες στο Instagram ήταν σε μια συλλογή εγγράφων των «Pandora Papers» που διέρρευσαν τον Οκτώβριο.



Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Λιγνάδη: Ο Κούγιας ζήτησε από τον Αιγύπτιο να αναπαραστήσει τον βιασμό!

Πέθανε σε ηλικία 107 ετών η γραμματέας του Όσκαρ Σίντλερ

Σπίτι-κολαστήριο στη Νέα Σμύρνη: Καλούν σε εξηγήσεις τους δασκάλους της 10χρονης που βασάνιζε ο πατέρας της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης