Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε δημόσιες σχέσεις και καλούσε επίμονα τον Πελετίδη στην κηδεία της Τζωρτζίνας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε δημόσιες σχέσεις και καλούσε επίμονα τον Πελετίδη στην κηδεία της Τζωρτζίνας

Η υπάλληλος θυμάται ότι η μητέρα της 9χρονης ήταν ατάραχη – Τους προηγούμενους μήνες, η 33χρονη φέρεται ότι τηλεφωνούσε συνέχεια στο δημαρχείο για να μπει «μέσον» ο δήμαρχος προκειμένου να πάρει νωρίτερα το επίδομα αναπηρίας της Τζωρτζίνας

roula_pispirigkou2
Δημόσιες σχέσεις φέρεται ότι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που ακόμη και την παραμονή της κηδείας της Τζωρτζίνας, κάλεσε στην τελετή τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», την παραμονή της κηδείας της Τζωρτζίνας, η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου τηλεφώνησε στον δήμο Πατρέων για να μάθει αν ο δήμαρχος επρόκειτο να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία που έγινε στις 2 Φεβρουαρίου 2022 για την εκδημία της μεγάλης κόρης της.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου ενημέρωσαν τον δήμαρχο, ωστόσο η κίνηση της Πισπιρίγκου τους προκάλεσε εντύπωση. Η υπάλληλος που απάντησε στο τηλέφωνο υποστηρίζει ότι η 33χρονη ήταν ατάραχη, ενώ δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι η μάνα έκανε «δημόσιες σχέσεις» με τον δήμαρχο, όταν είχε χάσει και τα άλλα της δύο παιδιά.

Ήθελε μέσον για να πάρει το Επίδομα Αναπηρίας

Παράλληλα, αναφέρει το δημοσίευμα, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε επικοινωνία με τον δήμο Πατρέων.

Κλείσιμο
Τα τηλέφωνα ξεκίνησαν μετά τον Απρίλιο του 2021, οπότε και η Τζωρτζίνα υπέστη ανακοπή που την άφησε τετραπληγική. Η Ρούλα Πισπιρίγκου τηλεφωνούσε συνεχώς ζητώντας τον δήμαρχο για να παρέμβει να να πάρει γρηγορότερα το επίδομα.

Ο Δήμος δεν είναι αρμόδιος για τα επιδόματα, όμως η Πισπιρίγκου απαιτούσε ως «ταλαιπωρημένη μάνα» να μεσολαβήσει ο κ. Πελετίδης και να γίνει… «γρήγορα η δουλειά»!



Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινούν οι καταθέσεις μαρτύρων για την Τζωρτζίνα - Στο μικροσκόπιο οι αναζητήσεις της Πισπιρίγκου στο Διαδίκτυο


Ανοιχτό το σενάριο εγκληματικής ενέργειας για την πτώση τρανς γυναίκας στο Αιγάλεω - «Το μυαλό μας πάει παντού» λένε συγγενείς


«Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου»: Απαρηγόρητη για τον Μάνο η Ρούλα Πισπιρίγκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης