Ο Γάλλος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας έκλεισε τα 62 του χρόνια και η Μεξικανή ηθοποιός έκανε μια αφιερωματική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.
«Ο Θεός να ευλογεί τη μέρα που γεννήθηκες mi amor. Σε ευχαριστώ για την ατελείωτη αγάπη και το γέλιο που μου φέρνεις κάθε μέρα. Χρόνια πολλά βασιλιά μου», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης και μοιράστηκε μερικές κοινές φωτογραφίες τους.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.