Μεθυσμένος επιδειξίας προκαλούσε ζημιές σε οχήματα στη Χαλκίδα

Μεθυσμένος επιδειξίας προκαλούσε ζημιές σε οχήματα στη Χαλκίδα

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον εκτός εαυτού αλλοδαπό, ο οποίος πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Χαλκίδας

peripoliko5-8
Αναστάτωση επικράτησε στην κεντρική πλατεία της Νέας Αρτάκης λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν ένας αλλοδαπός ο οποίος βρισκόταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισε να επιτίθεται στους περαστικούς και να τους δείχνει τα... γεννητικά του όργανα!

Ο μεθυσμένος αλλοδαπός επιδείκνυε βίαιη συμπεριφορά προς τους διαβάτες και, όταν κάποιοι του έκαναν παρατήρηση, δεν δίστασε να βγάλει το παντελόνι και το εσώρουχό του αφήνοντάς τους εμβρόντητους! Κάποιοι κάλεσαν την Αστυνομία, αλλά ο αλλοδαπός συνέχισε να τους προκαλεί και μάλιστα άρχισε να προκαλεί φθορές σε σταθμευμένα οχήματα.

Στο σημείο έφτασαν περιπολικά της Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον εκτός εαυτού αλλοδαπό, ο οποίος πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Χαλκίδας. Το πρωί της Κυριακής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και φθορά ξένης περιουσίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Δύο συλλήψεις μετά την εισβολή χούλιγκαν και τον ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστών σε αγώνα τοπικού στη Θεσσαλονίκη

Ένας 62χρονος στην Κρήτη άφησε λιπόθυμη από το ξύλο την 57χρονη σύζυγό του

Βροχές και χιόνια -  Πόσο θα διαρκέσει η νέα ψυχρή εισβολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης