Δυο άνδρες και μια γυναίκα διακινούσαν κάνναβη στην Κέρκυρα

Δυο άνδρες και μια γυναίκα διακινούσαν κάνναβη στην Κέρκυρα

Ακόμα δύο συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κάλυμνο και Φούρνους

Kerkyra-kannabi
Κατά την διάρκεια επιχείρησης που οργανώθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στη Βόρεια Κέρκυρα, ακινητοποιήθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις Έλληνες για τους οποίους υπήρχαν στοιχεία ότι διακινούσαν ναρκωτικά.

Πράγματι, κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν στο όχημα δυο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 860 γραμμαρίων και κατασχέθηκαν. Οι επιβάτες, δυο άνδρες και μια γυναίκα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Είχε δεκάδες ναρκωτικά χάπια κάθε είδους

Στη σύλληψη 53χρονου Έλληνα προχώρησαν οι άνδρες του Λιμεναρχείου που αξιοποίησαν τις πληροφορίες τους και έκαναν έρευνα στην κατοικία του στην Κάλυμνο, όπου κατέσχεσαν επτά συσκευασίες με συνολικά 51 ναρκωτικά χάπια πέντε διαφορετικών ειδών για τα οποία δεν διέθετε συνταγογράφηση και μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ύποπτο κρίθηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Σάμου ένα ασυνόδευτο δέμα στο πλοίο της γραμμής με προορισμό τους Φούρνους κι έτσι επιβιβάστηκαν και το έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση. Μόλις το πλοίο έδεσε στο λιμάνι των Φούρνων, το παρέλαβε ένας 48χρονος, ο οποίος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, καθώς στο δέμα βρέθηκαν 15 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.



Ειδήσεις σήμερα:

Ένα self test την εβδομάδα στα σχολεία - Συνεδριάζει η επιτροπή των ειδικών

Nέα προσπάθεια σήμερα για την απομάκρυνση αμάχων από τη Μαριούπολη κι άλλες πόλεις

Μητσοτάκης στο υπουργικό: Ή με την κοινωνία ή με τους κερδοσκόπους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης