Κάρπαθος: Απαντήσεις σε 18 κινητά τηλέφωνα ψάχνουν οι Αρχές για το μοιραίο «ροζ» βίντεο

Κάρπαθος: Απαντήσεις σε 18 κινητά τηλέφωνα ψάχνουν οι Αρχές για το μοιραίο «ροζ» βίντεο

Συνολικά 18 κινητά έχει κατασχέσει η Αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών για την διακίνηση του ομοφυλοφιλικού «ροζ» βίντεο, που οδήγησε στην αυτοκτονία έναν 60χρονο, καθώς σε αυτό «πρωταγωνιστούσε» ο γιος του - Κλήθηκαν να καταθέσουν και γυναίκες, καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο

karpathos23
«Μουδιασμένοι» είναι οι κάτοικοι της Καρπάθου με την έκταση που έχει πάρει η αυτοκτονία του 60χρονου συμπολίτη τους, έπειτα από τη διακίνηση ενός «ροζ» βίντεο, που έδειχνε τον γιο του σε ερωτικές περιπτύξης με άλλον άνδρα.

Η Αστυνομία, που πραγματοποιεί έρευνες σε βάθος, έχει κατάσχεσει, σύμφωνα με πληροφορίες, 18 κινητά τηλέφωνα ανθρώπων του νησιού -μάλιστα, το ένα είναι του άνδρα, που εμφανλιζεται στο ίδιο βίντεο με τον γιο του αυτόχειρα.

Νωρίτερα σήμερα τελέστηκε το μνημόσυνο των εννιά ημέρων του 60χρονου, παρουσία της οικογένειας και στενών φίλων.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος, έως ότου ολοκληρωθούν οι καταθέσεις, αλλά και ο ηλεκτρονικός έλεγχος των 18 τηλεφώνων, προκειμένου να διαπιστωθεί από πού ξεκίνησε ο διαμοιρασμός των προσωπικών στιγμών των δύο αντρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του άτυχου άντρα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν βγαίνει καθόλου από το σπίτι του, ενώ ο «σύντροφός» του στο «ροζ» βίντεο είναι περισσότερο τρομαγμένος και βγαίνει στην αγορά μόνο για τα απαραίτητα, χωρίς να μιλάει σε κανέναν.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Αστυνομία, εκτός των δύο ανδρών του βίντεο, έχει καλέσει να καταθέσουν και άτομα υπεράνω υποψίας του νησιού και περισσότερο γυναίκες, καθώς γίνεται λόγος πως, εκτός από το συγκεκριμένο βίντεο, υπάρχουν κι άλλα στην κατοχή των Αρχών, με πρωταγωνίστριες και γυναίκες.

Σύμφωνα με το χρονικό, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου, όταν ο 59χρονος πήγε στον στάβλο που είχε λίγο έξω από το σπίτι του, έχοντας μαζί του μία κυνηγετική καραμπίνα. Όπλισε, την έβαλε στο κεφάλι του και τράβηξε την κανδάλη, βάζοντας έτσι τέλος στη ζωή του.

Ο θάνατος του άτυχου άντρα ήταν ακαριαίος. Μάλιστα, οι συγχωριανοί του ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με φίλο του 60χρονου, την τελευταία βδομάδα είχε κλειστεί στον εαυτό του, είχε χάσει το κέφι του και στις συζητήσεις μεταξύ φίλων επαναλάμβανε συνεχώς πως ήθελε να πουλήσει τα ζώα του.

Ο άτυχος 60χρονος ήταν γνωστός και αγαπητός στην κλειστή κοινωνία του νησιού.

Ειδήσεις σήμερα:

Η θεία των παιδιών στην Πάτρα ξεσπά - «Λογικό να μπερδέψουμε την ώρα...», λέει για τον θάνατο του βρέφους

Οι ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα τεθούν σήμερα σε ισχύ, σύμφωνα με διπλωμάτη

Γυναίκα παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από τρένο στο Κρυονέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης