Κάρπαθος: «Μιλάνε» τα κινητά που κατασχέθηκαν - Από το 2016 το «ροζ βίντεο» που οδήγησε στην αυτοχειρία τον πατέρα

Κάρπαθος: «Μιλάνε» τα κινητά που κατασχέθηκαν - Από το 2016 το «ροζ βίντεο» που οδήγησε στην αυτοχειρία τον πατέρα

Εκτός από το συγκεκριμένο βίντεο υπάρχουν κι άλλα στην κατοχή των αρχών, με πρωταγωνιστές εκτός από άνδρες και γυναίκες του νησιού, με τα ονόματα όλων να βρίσκονται ήδη στη λίστα των αστυνομικών και να καλούνται για εξηγήσεις

karpathos_kinita_art
Τον διακινητή του ομοφυλοφιλικού βίντεο στην Κάρπαθο, που οδήγησε στην αυτοχειρία τον 59χρονο πατέρα του νεότερου από τους δυο πρωταγωνιστές του, αναζητούν οι έρευνες των αστυνομικών του Α.Τ του νησιού, με τα πρώτα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκόμενων προσώπων και όχι μόνο να έχουν ήδη κατασχεθεί και να «μιλάνε».

Στόχος των αστυνομικών μετά από εντολή της εισαγγελίας της Ρόδου είναι η υπόθεση να ερευνηθεί σε βάθος, προκειμένου να αναζητηθούν οι υπαίτιοι και να απαγγελθούν κατηγορίες στους ενόχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr το ροζ βίντεο έχει διακινηθεί από κινητό σε κινητό, δεν έχει προλάβει να ανέβει στο διαδίκτυο, ενώ είναι αποτέλεσμα μιας ερωτικής συνεύρεσης μεταξύ δυο ανδρών που πραγματοποιήθηκε το 2016. Το βίντεο με τις επίμαχες σκηνές φαίνεται να είχε καταγράψει στο κινητό του τηλέφωνο ο ένας από τους δυο πρωταγωνιστές, ο οποίος έχει κληθεί από τους αστυνομικούς, προκειμένου να καταθέσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή κι αν ήταν με την έγκριση του ερωτικού του συντρόφου.

Γίνεται λόγος πως εκτός από το συγκεκριμένο βίντεο υπάρχουν κι άλλα στην κατοχή των αρχών, με πρωταγωνιστές εκτός από άνδρες και γυναίκες του νησιού, με τα ονόματα όλων να βρίσκονται ήδη στην λίστα των αστυνομικών και να καλούνται για εξηγήσεις ο ένας μετά τον άλλον.

Αυτό που υποψιάζονται οι αρχές και κάνουν προσπάθειες να ξεδιαλύνουν με τις έρευνες και τις καταθέσεις που λαμβάνουν όλα αυτά τα 24ωρα, είναι μήπως πίσω απ΄ όλα αυτά βρίσκεται μια καλοστημένη παγίδα από συγκεκριμένο άτομο που σκοπό είχε να εκβιάζει τα πρόσωπα αυτά για οικονομικούς κυρίως λόγους.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει στο protothema.gr o πρόεδρος της κοινότητας Πηγαδιών, Γιώργος Χατζηκουτσός οι έρευνες των αστυνομικών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ δεν ισχύει πως γείτονες και φίλοι του 59χρονου του έκαναν bullying, για την ομοφυλοφιλική σχέση του γιου του, με αποτέλεσμα εκείνος να αυτοκτονήσει:  «Οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει κινητά τηλέφωνα και έχουν καλέσει αρκετό κόσμο ώστε να βρεθεί μια άκρη. Η αλήθεια μπορεί να μην είναι μόνο μια, αλλά να έχει κι άλλες προεκτάσεις. Σημαντικό για μας είναι και η στήριξη της οικογένειας αυτή τη στιγμή που πενθεί», αναφέρει και προσθέτει:

«Αυτό που έχω να πω με σιγουριά είναι πως ποτέ δεν υπήρξε θέμα bullying προς τον πατέρα ή τον νεαρό, όπως έγινε γνωστό. Αντιθέτως θύμα bullying έπεσε ένα ολόκληρο νησί. Στοχοποιήθηκε μια ολόκληρη κοινωνία. Δεν είμαστε εξωγήινοι και αν το θέλετε διαφορετικά δεν είμαστε ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο ομοφοβικοί από όσο είναι οι υπόλοιποι Έλληνες. Είμαστε κομμάτι τις ελληνικής κοινωνίας. Όλοι παλεύουμε για τα ίσα δικαιώματα. Ομοφυλόφιλοι υπάρχουν και εδώ στην κοινωνία της Καρπάθου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ζούμε όλοι μαζί χωρίς να μας ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Γι΄ αυτό πιστεύω πως το πόρισμα της αστυνομίας θα αποδείξει πολλά και ο εισαγγελέας μετά θα κάνει τις δικές του κινήσεις».

Σύμφωνα με το χρονικό όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου όταν ο 59χρονος πήγε στον στάβλο που είχε λίγο έξω από το σπίτι του έχοντας μαζί του μία κυνηγετική καραμπίνα. Όπλισε, την έβαλε στο κεφάλι του και τράβηξε τη σκανδάλη βάζοντας έτσι τέλος στη ζωή του.

Ο θάνατος του άτυχου άντρα ήταν ακαριαίος. Μάλιστα οι συγχωριανοί του ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με φίλο του 59χρονου την τελευταία βδομάδα είχε κλειστεί στον εαυτό του, είχε χάσει το κέφι του και στις συζητήσεις μεταξύ φίλων επαναλάμβανε συνεχώς πως ήθελε να πουλήσει τα ζώα του. Ο άτυχος 59χρονος ήταν γνωστός και αγαπητός στην κλειστή κοινωνία του νησιού.


Ειδήσεις σήμερα:

Γεροτζιάφας: Νέο κύμα τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο αν δεν πάρουμε μέτρα εδώ και τώρα

Πώς η κρίση στην Ουκρανία μπορεί να κλιμακώσει τις θρησκευτικές έριδες

Ρεπόρτερ «φαινόμενο» καλύπτει τη ρωσο-ουκρανική κρίση σε... έξι γλώσσες (Δείτε βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης