Λάρισα: Άνδρας διέλυσε αυτοκίνητο με τσεκούρι στην προσπάθειά του να επιτεθεί στον οδηγό του

Λάρισα: Άνδρας διέλυσε αυτοκίνητο με τσεκούρι στην προσπάθειά του να επιτεθεί στον οδηγό του

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από την πόλη της Λάρισας 

mandra-epithesi-large-780x405
Σοβαρές υλικές ζημιές σε ένα αυτοκίνητο προκάλεσε άνδρας στο χωριό Μάνδρα έξω από τη Λάρισα, προσπαθώντας να επιτεθεί στον οδηγό του για ασήμαντη αφορμή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, όλα έγιναν όταν ο άνδρας που είναι κάτοικος του χωριού, άρπαξε ένα τσεκούρι και πήγε να επιτεθεί στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Σπύρο Καδόγλου, ο οποίος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο δράστης άρχισε να χτυπά με μένος το αυτοκίνητο με το τσεκούρι σπάζοντας ένα – ένα τα τζάμια του. Αμέσως ο κ. Καδόγλου που κατάλαβε ότι ο επιτιθέμενος ήταν εκτός εαυτού, επιχείρησε να τον κατευνάσει και έσπευσε να απομακρυνθεί από το σημείο.

Όπως όλα δείχνουν, αφορμή αυτής της βάναυσης επίθεσης ήταν τα απομεινάρια από το κλάδεμα που έκανε η υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Λαρισαίων, τα οποία στη συνέχεια τοποθετήθηκαν σε χώρο έξω από το χωριό, κοντά σε σημείο όπου υπάρχει περιουσιακό στοιχείο της οικογένειας του δράστη. Αυτό φαίνεται να τον ενόχλησε και γι’ αυτό αποφάσισε να επιτεθεί στον πρόεδρο του χωριού. Ο τελευταίος έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα, ενώ άγνωστο παραμένει αν έχει υποβάλει μήνυση. 

Κλείσιμο
mandra-epithesi-2


mandra-epithesi-1

Πηγή: onlarissa.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Οινούσσες: «Είσαι σε ελληνικά χωρικά ύδατα, φύγε» - Πώς έγινε το επεισόδιο με σκάφος του Λιμενικού και τουρκικό αλιευτικό

Κρίση στην Ουκρανία: Η χώρα θα κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 30 μέρες

Αττική Οδός: 2 εκατ. ευρώ πρόστιμο για το φιάσκο με τα χιόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης