Πύργος: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το πριν και το μετά της δολοφονίας του 67χρονου επιχειρηματία (βίντεο)

Πύργος: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το πριν και το μετά της δολοφονίας του 67χρονου επιχειρηματία (βίντεο)

Ο 88χρονος δράστης πυροβόλησε το θύμα εξ επαφής με καραμπίνα - «Απείλησε και εμένα με την καραμπίνα» λέει ο υπάλληλος που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό

πυργος
Υπάλληλος του 67χρονου, Κώστα Φωτόπουλου, ο οποίος έχασε την ζωή του από τα φονικά πυρά ηλικιωμένου, σήμερα το πρωί, έξω από το εργοστάσιο του στον Πύργο, μιλά στην κάμερα του Patrisnews, και περιγράφει όσα είδε και άκουσε, πριν και μετά την στυγερή δολοφονία.

Υπενθυμίζουμε ότι το θύμα, πατέρας τριών παιδιών, τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν ο 88χρονος Η.Κ, τον πυροβόλησε εξ επαφής με μονόκαννη καραμπίνα, στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου του πρώτου.

Αυτόπτης Μάρτυρας του εγκλήματος


Ο 88χρονος φέρεται ότι πήγε στην επιχείρηση του θύματος, και άρχισε να του μιλά σε έντονο ύφος για κάποιες παλιές κτηματικές διαφορές, όταν ξαφνικά άρπαξε το όπλο που είχε στο αυτοκίνητο και τον πυροβόλησε.

«Είμαστε στην πίσω μεριά του μαγαζιού. Μου λέει ο γιος του "κορνάρει κάποιος θέλει τον πατέρα μου να μιλήσουνε". Έρχεται ο Κώστας και του λέει "δεν με θυμάσαι; δεν σε θυμάμαι" του λέει. "Ένα χωράφι που μου πήρες πριν 40 χρόνια" κάτι τέτοιο είπε. Λένε τα δικά τους σκέφτομαι και προχωράω, μην είμαι μες στα πόδια τους και ακούω ένα μπαμ. Με το που γυρνάω βλέπω τον Κώστα κάτω ξερό. Πάω να τον πλησιάσω και βγάζει την καραμπίνα σε μένα. Τον σταματάω, βλέπω τον Κώστα... δεν ήταν καλά ο άνθρωπος» είπε αρχικά ο υπάλληλος του άτυχου επιχειρηματία που βρήκε ξαφνικό θάνατο.

«Σε μία φάση βάζει την καραμπίνα κάτω, του ορμάω, του ρίχνω δύο μπουνιές, του παίρνω την καραμπίνα, την ακουμπάω πάνω εκεί, παλέψαμε να τον σταματήσω, αλλά εκείνος είχε βάλει μπρος το αμάξι και σηκώθηκε και έφυγε» όπως περιγράφει ο ίδιος.

«Να πάρω την καραμπίνα μην γίνει κανένα άλλο κακό» ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν πάλεψε με τον ηλικιωμένο δολοφόνο του εργοδότη του.

Ο 67χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο του Πύργου, συνοδευόμενος από τον γιο του, ο οποίος εργαζόταν μαζί του. Ήταν όμως αργά, καθώς στο νοσηλευτικό ίδρυμα διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πυροβόλησαν ιδιοκτήτη επιχείρησης

εγκλημα
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε οι χούλιγκαν για τον εγκέφαλο της καταδρομικής επίθεσης - Απολογούνται σήμερα

Επιδοτήσεις στο ρεύμα: 39 ευρώ για νοικοκυριά - 65 ευρώ για επιχειρήσεις το Φεβρουάριο

Εξοικονομώ: Παράταση αιτήσεων έως τις 15 Μαρτίου, τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης