Αττική Οδός: Μην ανησυχείτε... το 'χουμε!

Αττική Οδός: Μην ανησυχείτε... το 'χουμε!

Αυτό απάντησε η εταιρείας διαχείρισης του αυτοκινητόδρομου όταν η Πυροσβεστική ζήτησε να κλείσει ο δρόμος για να μην υπάρξουν εγκλωβισμοί. Τι επισημαίνει η Αττικές Διαδρομές.

Στιγμιοτυπο_2022-01-28__7_50_26_πμ

Ακόμη μία συνομιλία μεταξύ στελεχών της Αττικής Οδού και της Πυροσβεστικής είδε το φως της δημοσιότητας, μία ημέρα μετά τη διάψευση από την εταιρεία διαχείρισης του αυτοκινητοδρόμου πως ουδέποτε η Τροχαία ζήτησε να απαγορευθεί η κυκλοφορία των οχημάτων από νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Ειδικότερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha παρουσιάστηκε η συνομιλία που είχαν τα στελέχη της Αττικής Οδού με ανθρώπους της Πυροσβεστικής και μάλιστα οι πρώτοι καθησύχασαν τα στελέχη της Πυσροσβεστικής «ότι... 'χουνε!»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής ζήτησε από την Υπηρεσία του να κλείσει η Αττική Οδός, αίτημα που μεταφέρθηκε ως εισήγηση στους υπευθύνους του αυτοκινητόδρομου, οι οποίοι απάντησαν «το ΄χουμε». Ο διάλογος αυτός έγινε στις 11:30 το πρωί, ενώ οι αρμόδιοι αποφάσισαν τελικά να κλείσουν το δρόμο στις 18:00 το απόγευμα.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO  εδω

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης