Κτηνωδία στη Σίκινο: Δηλητηρίασαν 35 γάτες

Κτηνωδία στη Σίκινο: Δηλητηρίασαν 35 γάτες

Κάτοικοι του νησιού εκτιμούν πως όποιος έριξε φόλες το έκανε πιθανόν γιατί είχε ενοχληθεί από το ότι τα γατιά λέρωναν τα καλντερίμια

foles-sikinos
Φρικτό θάνατο από φόλες που έριξε άγνωστος βρήκαν χθες αρκετές γάτες στη Σίνικο. Σύμφωνα με ανάρτηση ενός φιλόζωου κάτοικου του νησιού δηλητηριάστηκαν 35 γάτες, από τις οποίες κάποιες βρέθηκαν νεκρές και κάποιες άλλες αναζητούνται.

Συγκεκριμένα, μετά την δηλητηρίαση τους, κατάφεραν να επιζήσουν 10 γάτες, ενώ μέχρι στιγμής υπάρχουν 10 επιβεβαιωμένα πτώματα. Οι πληροφορίες του Cyclades24.gr, αναφέρουν ότι τα δύο νεκρά γατάκια, θα σταλούν μέσω αστυνομίας για νεκροψία. Επίσης αγνοούνται άλλες 15 γάτες, οι οποίες και λογικά είναι νεκρές.

“Καλέσαμε την αστυνομία και ελπίζουμε να μην υπάρξουν αλλά νεκρά ζωάκια. Θέλουμε να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες και να τιμωρηθούν”, τονίζουν κάτοικοι της Σικίνου, οι οποίοι εκτιμούν πως όποιος το έκανε πιθανόν να ειχε ενοχληθεί από το ότι λέρωναν τα καλντερίμια.

Η ποινή είναι πλέον κακουργηματικής βάσης και φτάνει τα 10 χρόνια κάθειρξη και χρηματικό – διοικητικό πρόστιμο των 30-50.000 ευρώ.


Πηγή:cyclades24.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Δείτε τις δύο καταθέσεις της Γεωργίας Μπίκα

Αρνητής κορωνοϊού χτύπησε στο πρόσωπο τον διοικητή του νοσοκομείου Ναυπλίου

Survivor: Αποχώρησε ο Βαλάντης χωρίς να πει «αντίο» και πέταξε στη φωτιά την κόκκινη μπαντάνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης