Φρικτό θάνατο από φόλες που έριξε άγνωστος βρήκαν χθες αρκετές γάτες στη Σίνικο. Σύμφωνα με ανάρτηση ενός φιλόζωου κάτοικου του νησιού δηλητηριάστηκαν 35 γάτες, από τις οποίες κάποιες βρέθηκαν νεκρές και κάποιες άλλες αναζητούνται.
Συγκεκριμένα, μετά την δηλητηρίαση τους, κατάφεραν να επιζήσουν 10 γάτες, ενώ μέχρι στιγμής υπάρχουν 10 επιβεβαιωμένα πτώματα. Οι πληροφορίες του Cyclades24.gr, αναφέρουν ότι τα δύο νεκρά γατάκια, θα σταλούν μέσω αστυνομίας για νεκροψία. Επίσης αγνοούνται άλλες 15 γάτες, οι οποίες και λογικά είναι νεκρές.
“Καλέσαμε την αστυνομία και ελπίζουμε να μην υπάρξουν αλλά νεκρά ζωάκια. Θέλουμε να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες και να τιμωρηθούν”, τονίζουν κάτοικοι της Σικίνου, οι οποίοι εκτιμούν πως όποιος το έκανε πιθανόν να ειχε ενοχληθεί από το ότι λέρωναν τα καλντερίμια.
Η ποινή είναι πλέον κακουργηματικής βάσης και φτάνει τα 10 χρόνια κάθειρξη και χρηματικό – διοικητικό πρόστιμο των 30-50.000 ευρώ.
Με λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε κατοικίας, η προστασία του σπιτιού γίνεται πιο ευέλικτη, πιο ολοκληρωμένη και πιο απλή με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Eurolife FFH.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.