Αργυρούπολη: Ο 46χρονος καταγγέλλεται ότι απειλούσε μητέρα των παιδιών του… μέσα από τη ΓΑΔΑ

Αργυρούπολη: Ο 46χρονος καταγγέλλεται ότι απειλούσε μητέρα των παιδιών του… μέσα από τη ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με τη γυναίκα μία από τις φορές που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού του επιτέθηκε το σκυλί που είχαν - Ο 46χρονος «νταής» δεν δίστασε να φτάσει στο σημείο να κρεμάσει το ζώο από την πέργκολα του μπαλκονιού και ενώ προηγούμενως του είχε βγάλει τα δόντια

αργυρουπολη
Ο 46χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του έδειξε το βίαιο πρόσωπό του ακόμα και πίσω από τα κάγκελα του κελιού της ΓΑΔΑ όπου και κρατείται. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 46χρονος κατά την κράτησή του στη Γενική Αστυνομική διεύθυνση καταγγέλεται ότι  εστελνε απειλητικά μηνύματα σε πρώην σύντροφό του, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Μάλιστα η γυναίκα δηλώνει πως ο 46χρονος την απείλησε τηλεφωνικά λέγοντάς της ότι θα είναι...  η επόμενη.  Η νεαρή γυναίκα η οποία επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της έχει αποκτήσει μαζί του δύο παιδιά. 

«Είσαι η επόμενη»

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2001 όταν εκείνη ήταν 20 χρόνων και κράτησε 10 χρόνια. Το 2002 ήρθε για πρώτη φορά αντιμέτωπη  με το βάναυσο πρόσωπό του. Όπως αναφέρει η πρώην σύντροφος του 46χρονου «αφού με εξύβρισε μου ζήτησε να φύγω από την οικία του, όμως όταν προσπάθησα να αποχωρήσω αρχικά με έδειρε αγρίως, εν συνεχεία με έπιασε από τον λαιμό και με κράτησε βιαίως εντός της οικίας».

Σύμφωνα με τη γυναίκα μία από τις φορές που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού του επιτέθηκε το σκυλί που είχαν. Μάλιστα δεν δίστασε να φτάσει στο σημείο να κρεμάσει το ζώο από την πέργκολα του μπαλκονιού. Και όλα αυτά ενώ προηγούμενως του είχε βγάλει τα δόντια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch9wn8fd8jsh-sf)

Κλείσιμο
Περιγράφοντας το σκηνικό του ξυλοδαρμού ανέφερε τα εξής:  «Με ρώτησε “γιατί τα μάτια σου είναι μαύρα;” Του απάντησα δεν έχουν τίποτα τα μάτια μου. Τότε εκείνος μου έριξε δύο χαστούκια… με έπιασε από τον λαιμό και με οδήγησε στο δωμάτιο που βρισκόταν ο 5χρονος γιος μας έκλεισε την πόρτα και πήγε να φέρει και την μικρή. Εγώ κατάλαβα τι θα ακολουθούσε και προσπάθησa να κρατήσω την πόρτα κλειστή. Έσπασε τα πόμολα και μπήκε μέσα… με ξαναέπιασε από τον λαιμό φωνάζοντας “δεν θα σου κάνω τη χάρη να σε σημαδέψω, αλίμονο σου μόνο μη σε πετύχω μόνη σου. Δεν θα βρουν που σε έχω θάψει”».

Ακόμη καταγγέλλει πως μέσω μηνυμάτων της ασκούσε ψυχολογική βία . «…να δεις τον αδερφό σου, τη μάνα σου και τον πατέρα σου να λιώνουν σαν το κερί και μετά εσύ» αναφέρεται σε μήνυμα της 29ης Ιουλίου του 2010, στις 10.53.33. Λίγο αργότερα την ίδια μέρα σε άλλο μήνυμα της έγραφε «πάρε ένα τηλέφωνο χαμένο κορμί, ανάξιο πλάσμα, άχρηστο σήκωσε το».

Ακόμη στην ΕΡΤ μίλησε και συγγενής μιας άλλης γυναίκας με την οποία ο 46χρονος είχε παντρευτεί.  «Όποιος του είχε αντίρρηση τον χτύπαγε κατευθείαν, ήταν γενικά βίαιος πολύ. Παλιά ήταν και σχεδόν 100 κιλά και τον φοβόσουν… Αυτή η κοπελίτσα η καημένη η τελευταία δεν ήξερε το παρελθόν του, δηλαδή η καημένη πώς μπήκε στο σπίτι αυτό και κοιμήθηκε. Εγώ ήμουν στο σχολείο και επειδή είχε χωρίσει με τη… και φοβόμουν μήπως τα βάλει και μαζί μου». Ο 46χρονος αναμένεται αύριο να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.




Ειδήσεις σήμερα:

«Η Ελλάδα στον τουρισμό φέτος θα ξεπεράσει και τα επίπεδα του 2019», λέει ο διευθύνων σύμβουλος της TUI

Κορωνοϊός: Στα 20.107 τα νέα κρούσματα, 683 οι διασωληνωμένοι, 88 θάνατοι

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης