Της έσπασε τα πλευρά με μπουνιές, θανατηφόρα τα χτυπήματα στο κεφάλι της 40χρονης λέει η ιατροδικαστική έκθεση

Της έσπασε τα πλευρά με μπουνιές, θανατηφόρα τα χτυπήματα στο κεφάλι της 40χρονης λέει η ιατροδικαστική έκθεση

Οι γιατροί που την παρέλαβαν ανάγκαστηκαν να της κάνουν αποσυμπιεστική κρανιεκτομία προκειμένου να την κρατήσουν στη ζωή - Ιδιαίτερα κρίσιμη η κατάστασή της και για αυτό καθυστερούν να την ξυπνήσουν - Τη χτυπούσε στο πάτωμα ή σε τοίχο

46xronos_argyroupoli9
Χτυπήματα θανάτου προκάλεσε στην 40χρονη Όλγα ο 46χρονος καθηγητής Τζούντο στην Αργυρούπολη, όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης στο σώμα του θύματος.

Ο 46χρονος φέρεται να χτύπησε χωρίς έλεος την άτυχη γυναίκα στο κεφάλι, καθώς από τις μπουνιές προκλήθηκε αιμάτωμα το οποίο θα μπορούσε να έχει επιφέρει ακόμη και ακαριαίο θάνατο. Οι γιατροί που την παρέλαβαν στη μονάδα του Ευαγγελισμού ανάγκαστηκαν να της κάνουν αποσυμπιεστική κρανιεκτομία προκειμένου να την κρατήσουν στη ζωή.

Παράλληλα, η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει σπασμένα πλευρά, χτυπήματα στα άκρα, αλλά και πολλά χτυπήματα σε επίπεδη επιφάνεια, κάτι που σημαίνει πως ο 46χρονος δράστης χτυπούσε την άτυχη γυναίκα με μανία στο πάτωμα ή στον τοίχο, ενώ η 40χρονη έχει σοβαρά τραύματα και στο θώρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα στο κεφάλι καθιστούν ιδιαίτερα κρίσιμη την κατάσταση της υγείας της και για αυτό το λόγο οι θεράποντες ιατροί καθυστερούν να την ξυπνήσουν. Είναι τέτοια τα τραύματα που της προκάλεσε ο 46χρονος που ακόμη και αν η 40χρονη Όλγα κερδίσει τη μάχη θα χρειαστεί χειρουργείο για να αποκατασταθούν όλες οι ζωτικές λειτουργίες της.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει, επίσης, πως η άτυχη γυναίκα φέρει παλαιότερα τραύματα. Γεγονός που δείχνει ότι η άτυχη γυναίκα ενδεχομένως να κακοποιήθηκε απο τον 46χρονο και πριν από το μοιραίο ξυλοδαρμό της Παρασκευής.


Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στην τηλεργασία, την υποχρεωτική χρήση μάσκας και τα διαβατήρια Covid στη Βρετανία από τις 27 Ιανουαρίου

Έφτασαν στην Τανάγρα τα πρώτα Rafale από τη Γαλλία - Πέταξαν πάνω από την Ακρόπολη

Θεοδωρικάκος: 180 υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας έχουν αντιμετωπιστεί από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης