Νέες μαρτυρίες για τον 46χρονο «νταή» της Αργυρούπολης: «Είχε μαχαιρώσει γυναίκα και είχε σβήσει τσιγάρα πάνω της»

Νέες μαρτυρίες για τον 46χρονο «νταή» της Αργυρούπολης: «Είχε μαχαιρώσει γυναίκα και είχε σβήσει τσιγάρα πάνω της»

Τι αποκαλύπτει συγγενής πρώην συντρόφου του 46χρονου για τα βάρβαρα χτυπήματα που δέχθηκε στη διάρκεια της σχέσης τους - Για παραβατική κι εμμονική συμπεριφορά μιλά πρώην συναθλητής του στο τζούντο - Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο δράστης - Μάχη για τη ζωή της δίνει στην εντατική του «Ευαγγελισμού» η 40χρονη

argy_46xronos
Τη στιγμή που η 40χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην Αργυρούπολη, δίνει μάχη για τη ζωή της, τα σοβαρά τραύματα που της προκάλεσε ο πρώην σύντροφός της δημιουργούν ένα πλαίσιο αμφιβολίας για την πορεία της υγείας της, όπως άλλωστε λένε και κοντινά της πρόσωπα. Στις κρίσιμες αυτές ώρες, στις οποίες η γυναίκα βρίσκεται στην εντατική, οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 46χρονο δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στον  ανακριτή αφότου ομολόγησε την αποτρόπαια ενέργειά του, αποδεικνύουν ότι είχε παρουσιάσει πολλές φορές στο παρελθόν κακοποιητική συμπεριφορά.

Αποκαλύπτεται ότι είχε ξυλοκοπήσει βάναυσα και την πρώην σύντροφό του, είχε εμμονές νομίζοντας πως οι γυναίκες τον απατούν, ενώ έφτασε στο σημείο να σβήνει τσιγάρα πάνω στο σώμα της 40χρονης. 

Συγκλονίζει η μαρτυρία συγγενή πρώην κοπέλας του δράστη: «Την κράταγε σε μια καρέκλα και την έδερνε και τσιγάρα της είχε σβήσει στο πρόσωπο. Δεν είναι για να ξαναβγεί ποτέ έξω. Εγώ αυτό λέω»...


Κλείσιμο
Όπως περιγράφει στο Mega ο συγγενής της κοπέλας που τώρα ζει στην Ολλανδία η πρώην σύντροφος του 46χρονου είχε περάσει μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του: «Την έδειρε πάρα πολύ άσχημα, με μπουνιές παντού στο πρόσωπο. Είχε μελανιές σε όλο της το σώμα, και είχε και δύο μαχαιριές. Μία στο μπούτι της και μια στο μπράτσο της» συγκλονίζει.

Το περιστατικό είχε γίνει πριν από τέσσερα χρόνια σε μεγάλη πόλη της επαρχίας. Η κοπέλα τότε παρά τα τραύματά της κατάφερε να ξεφύγει.

«Δεν κατάλαβα τι έκανε αυτός και κατάφερε και έφυγε τρέχοντας από το σπίτι. Είχε κρυφτεί για μερικές ώρες αυτός την έψαχνε. Φαινόταν ότι την έψαχνε με φακούς μέχρι που ξημέρωσε και είδε κάποιους περαστικούς να περνάνε και ζήτησε βοήθεια και την πήγανε στο τμήμα» υπογράμμισε συγγενής της πρώην κοπέλας του 46χρονου.

Την ίδια ώρα, πρώην συναθλητής του δράστη στο τζούντο επιβεβαιώνει τη νοσηρότητα που τον διέκρινε, μιλώντας στον Alpha για παραβατικές συμπεριφορές από μέρους του 46χρονου, ενώ τονίζει ότι επέλεγε για συντρόφους του γυναίκες που αντιμετώπιζαν δυσκολίες. 


Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, «σε κάποια φάση είχε ξεφύγει», ενώ παρομοίασε την τακτική που εφάρμοζε στις γυναίκες με «Κωσταλέξι». 

«Ήταν σε ένα σπίτι με πολλά προβλήματα. Οι συμπεριφορές του ήταν πάντα περίεργες. Ήταν ένα παιδί με προβλήματα από μικρός. Τον ξέρω από τότε που γεννήθηκε ουσιαστικά. Μιλάμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν πάρα πολύ κακός. Είχε μέσα του κακία. Ψευτοτσαμπουκάς. Λυμένο το ζωνάρι του για φασαρία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής τζούντο.

«Είχε στείλει στο νοσοκομείο ακόμα και την πρώτη του γυναίκα. Είχε συλληφθεί, η μητέρα του έχει δώσει πάρα πολλά χρήματα για να κλείσουν στόματα ωστόσο η συμπεριφορά του δεν άλλαξε ποτέ. Δεν μπορεί να θεωρηθεί άνθρωπος» επεσήμανε ακόμη.

Η μάχη της 40χρονης στην εντατική

Από μια «κλωστή» κρέμεται η ζωή της 40χρονης. Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται εδώ και τέσσερις ημέρες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός σε κρίσιμη κατάσταση καθώς φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι από τη μανία με την οποία τη χτύπησε ο 46χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών.

Όπως λέει στο protothema.gr  στενός φίλος της οικογένειας της 40χρονης, αύριο οι θεράποντες ιατροί θα κάνουν μια απόπειρα να την ξυπνήσουν προκείμενου να δουν αν ανταποκρίνεται στη θεραπεία που έχει λάβει. Αυτό θα κρίνει και την πορεία της υγείας της καθώς η κατάσταση της αξιολογείται ως ιδιαίτερα σοβαρή.

«Της έχει διαλύσει το κεφάλι. Είναι πολύ ισχυρά τα τραύματα. Αύριο θα την ξυπνήσουν. Είναι πολύ σοβαρή η κατάστασή της. Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει», δηλώνει στο protothema.gr ο οικογενειακός φίλος της 40χρονης ενώ ευχαριστεί και όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αίμα.

«Ήταν συγκινητική η προσφορά του κόσμου. Το αίμα που χρειαζόταν για την Όλγα συγκεντρώθηκε σε λίγες ώρες. Τους ευχαριστούμε όλους», τονίζει ο ίδιος για την πρωτοβουλία του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου, προς αιμοδοσία υπέρ της 40χρονης.

Την ίδια ώρα, ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

Ο 46χρονος ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ομολόγησε ότι χτύπησε βάναυσα τη σύντροφό του αλλά δεν φανταζόταν πως θα τη φέρει σε σημείο να χαροπαλεύει. Ως ελαφρυντικό επικαλέστηκε και το γεγονός πως κάλεσε την αδελφή του προκειμένου να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στο θύμα.

Ωστόσο, ο 46χρονος καθηγητής Τζούντο φαίνεται πως έχει «βαρύ» κακοποιητικό παρελθόν. Μια 30χρονη κοπέλα από το Άργος έχει καταγγείλει πως το 2015 μετά από ενα καβγά τους ο 46χρονος την ξυλοκόπησε και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε. Η ίδια ανάγκαστηκε να πάρει το παιδί που έχει με τον κακοποιητή της και να μετακομίσει στην Ολλανδία ώστε να ξεφύγει από τη μανία του 46χρονου.

Ειδήσεις σήμερα:

Από σήμερα η δεύτερη ψυχρή εισβολή - Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

ΟΗΕ: Οι Ταλιμπάν αποκλείουν τις γυναίκες και τα κορίτσια από την κοινωνική και τη δημόσια ζωή στο Αφγανιστάν

Ο κορωνοϊός απειλεί την εγκυμοσύνη: Τι δείχνουν οι μελέτες για πρόωρα - λιποβαρή νεογνά και θνησιμότητα εμβρύων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης