Αργυρούπολη: Στον ανακριτή σήμερα ο 46χρονος που έστειλε στο νοσοκομείο τη σύντροφό του

Αργυρούπολη: Στον ανακριτή σήμερα ο 46χρονος που έστειλε στο νοσοκομείο τη σύντροφό του

Παραδόθηκε χθες στην αστυνομία -«Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα», είπε στους αστυνομικούς - Μαχαιρώματα και ξυλοδαρμούς γυναικών είχε στο «ενεργητικό» του

argyroupoli_46xronos_art
Την πόρτα του ανακριτή θα περάσει σήμερα το πρωί ο 46χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του, το πρωί της περασμένης Παρασκευής στην Αργυρούπολη και η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Μετά από τρεις ημέρες και ενώ η αστυνομία τον αναζητούσε στο πλαίσιο της έκδοσης εντάλματος σύλληψης, ο 46χρονος παρουσιάστηκε με το δικηγόρο του χθες το απόγευμα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και αμέσως μετά συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Την χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη στείλω και στο νοσοκομείο» ήταν τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς. «Τσακωθήκαμε και η κατάσταση ξέφυγε. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα» πρόσθεσε ο γνώστης πολεμικών τεχνών, πριν οι αστυνομικοί τον οδηγήσουν στο κελί του αστυνομικού τμήματος προκειμένου να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο δράστης ο οποίος αμέσως μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του, προσπάθησε να εξαφανιστεί, ενώ κάλεσε στο τηλέφωνο την αδερφή του ενημερώνοντάς την για το περιστατικό προκειμένου να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ. Πράγματι η αδερφή του δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες έφθασε στο σπίτι όπου έγινε ο ξυλοδαρμός και περίμενε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ το οποίο έφθασε και παρέλαβε σε λιπόθυμη κατάσταση την άτυχη 40χρονη.

Ο 46χρονος πήρε το αυτοκίνητο των γονιών του οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες έφυγαν από τη ζωή από τον κορωνοϊό και εξαφανίστηκε, γνωρίζοντας ότι αν περίμενε στο σημείο θα ερχόταν η αστυνομία για να τον συλλάβει. Παράλληλα έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο ώστε να μην μπορεί να τον βρει κάποιος. Έτσι μετά από τρεις ημέρες παρουσιάστηκε αυτοβούλως όπου ομολόγησε τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με γείτονες έδειχνε ένα σκληρό πρόσωπο και ήταν γνωστός για τη βίαιη συμπεριφορά του. Μια συμπεριφορά που εμφάνιζε εδώ και χρόνια. Είχε παντρευτεί τρεις φορές και είχε χωρίσει ισάριθμες εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς που έδειχνε απέναντι στις συζύγους του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πριν από 26 χρόνια είχε προσπαθήσει να στραγγαλίσει την τότε σύζυγό του, ενώ το 2015 είχε επιτεθεί στην 23χρονη τότε γυναίκα του την οποία μάλιστα είχε μαχαιρώσει ενώ βρισκόντουσαν στο Άργος. Τότε η γυναίκα σώθηκε από θαύμα όταν κρύφτηκε σε ένα βάλτο και εντοπίστηκε από διερχόμενους οι οποίοι την μετέφεραν βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η γυναίκα πήρε το παιδί τους και έφυγε για χώρα του εξωτερικού.

Κλείσιμο
Δάσκαλος τζούντο ο 46χρονος χρησιμοποίησε την πολεμική τέχνη όχι για αυτοάμυνα ούτε για να τη διδάξει αλλά ενάντια σε ανυπεράσπιστες γυναίκες που έτυχε να γίνουν σύζυγοι και σύντροφοί του. Τελευταίο του θύμα η 40χρονη Όλγα την οποία γνώριζε τους τελευταίους μήνες. Η γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας των σφοδρών χτυπημάτων που δέχθηκε σε όλο της το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο.


Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξε δρόμο και για άλλες χώρες η Ελλάδα με τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60, λένε διεθνή ΜΜΕ

Στον ανακριτή ο 32χρονος που κατηγορείται πως βίασε τη 14χρονη αδερφή της συντρόφου του στο Περιστέρι

Survivor: Η… στρατηγική ψηφοφορία των Διάσημων για να φύγει ο Βαλάντης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης