Εύβοια: Φυγόποινα αδέλφια διακινούσαν ναρκωτικά, αλλά τους τσάκωσαν

Εύβοια: Φυγόποινα αδέλφια διακινούσαν ναρκωτικά, αλλά τους τσάκωσαν

Θα εκτίσουν την ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ

astuynomia01
Καθένας από τους δυο αδελφούς που μπήκαν στο στόχαστρο των αστυνομικών της Ασφαλείας Χαλκίδας και συνελήφθησαν στη Νέα Αρτάκη, είχε στην "πλάτη" του βαριά ποινή για διακίνηση ναρκωτικών αλλά δεν την είχαν εκτίσει, πράγμα που θα γίνει τώρα με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι τους, είχαν πέντε συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 251,4 γραμμαρίων και 29 χάπια φαρμακευτικών σκευασμάτων χωρίς ιατρική συνταγή και ήταν έτοιμοι να τα διαθέσουν για πώληση, όπως αποδείκνυαν πλήθος νάιλον σακουλάκια για τη συσκευασία των ναρκωτικών και δυο ζυγαριές ακριβείας.

Τα αδέλφια είχαν πάνω τους και 120 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν και, μετά την απολογία τους στον ανακριτή, θα εγκλειστούν σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσουν την ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ που είχε επιβάλει και στους δυο το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ευβοίας για διακίνηση ναρκωτικών.

Με ηρωίνη και κοκαΐνη κυκλοφορούσε στον Βόλο

Μέρα-μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας στον Βόλο, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 1,93 γραμμαρίου και δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 0,84 γραμμαρίου. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενος για διακίνηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Μόνο με αρνητικό PCR ή rapid test η είσοδος στην Ελλάδα - Σε ισχύ από σήμερα τα νέα μέτρα στα ταξίδια

Ανοικτά σήμερα όλα τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ

Ισραήλ: Αντιεμβολιαστές διαδηλώνουν έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης