«Σταγονίδια» του Σώρρα οι... επικίνδυνοι Θεματοφύλακες

«Σταγονίδια» του Σώρρα οι... επικίνδυνοι Θεματοφύλακες

Η ευτράπελη αλλά και επικίνδυνη ιστορία των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» που ίδρυσαν «υπουργείο Θεραπειών» στην Αράχωβα - Σήμερα απολογούνται οι 11 συλληφθέντες που απήγαγαν γυμνασιάρχη στην Πιερία

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
thematofylakes_swrras_xr
Yπόσχονται ότι μπορούν να διαγράψουν όλων των ειδών τα χρέη. Ισχυρίζονται πως έχουν τα δικά τους νομίσματα. Διατείνονται ότι έχουν δικούς τους νόμους. Κάνουν εφόδους σε διαγνωστικά κέντρα ως «Συνταγματική Αστυνομία», ενώ έχουν φτάσει ως και στην απαγωγή και «σύλληψη» διευθυντή Γυμνασίου στην Πιερία, αλλά και στην ίδρυση στην Αράχωβα «υπουργείου Θεραπειών»!

Πρόκειται για άτομα τα οποία με μεγάλη ευκολία είχαν πιστέψει πριν τον Αρτέμη Σώρρα, ενώ τώρα βρίσκουν αποκούμπι σε ομάδες με ονόματα όπως «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» ή «Θεματοφύλακες του άρθρου 120 του Συντάγματος» ή «Ελληνες αυτόχθονες ιθαγενείς».

Η ομάδα στην Αράχωβα υποσχόταν στους πολίτες διαγραφή όλων των ειδών χρέους με αντάλλαγμα την πνευματική και σωματική ενέργειά τους!

«Θα ξεχρεώσουμε το χρέος σου, το ρεύμα και το δάνειό σου με αντάλλαγμα πέντε ώρες από την ενέργειά σου», φράση που ήταν γραμμένη σε ένα από τα χαρτιά που ήταν κολλημένα στην τζαμαρία του «υπουργείου Θεραπειών» στην Αράχωβα.

Το λουκέτο

Η επέμβαση της Αστυνομίας έβαλε λουκέτο στο κατάστημα και οδήγησε τους υπεύθυνους στη Δικαιοσύνη. Επικεφαλής του καταστήματος ήταν μια 49χρονη Αγγλίδα με το όνομα Ελίζαμπεθ Νόλσον.

Κλείσιμο
Η γυναίκα αυτή που έδωσε στον εαυτό της τον τίτλο της «υπουργού Θεραπειών» βρίσκεται στην περιοχή της Αράχωβας τα τελευταία δύο χρόνια και σε βίντεο που έχει αναρτήσει στο Διαδίκτυο ισχυρίζεται ότι έχει το φάρμακο για τον… κορωνοϊό.

Ισχυρίζεται ότι είναι μέλος της «Παγκόσμιας Εκκλησίας της Ζωής» και δεν υπόκειται σε έλεγχο από κανέναν νόμο οποιασδήποτε χώρας στον κόσμο, αφού, σύμφωνα με τη θεωρία τους, οι νόμοι είναι χαραγμένοι στο DNA του ανθρώπου και οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να πράττουν όπως εκείνοι θέλουν.

Διαφημίζουν, δε, ότι όποιος γίνει μέλος άμεσα διαγράφονται όλα τα χρέη του σε τράπεζες και δημόσια ταμεία - μια σαφής αναφορά στην «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα.

Τα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στην Αράχωβα, περίπου δύο μήνες προτού ανοίξουν το κατάστημα είχαν κάνει κατάληψη σε ένα εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο στο Λιβάδι, ο ιδιοκτήτης του οποίου έχει αποβιώσει.

Μάλιστα, κάτοικοι ανέφεραν στο «ΘΕΜΑ» ότι για την κατάληψη τούς είχε παρακινήσει ο αδερφός του εκλιπόντος ξενοδόχου, ο οποίος ανήκει σε μια παρόμοια ομάδα αρνητών. Ωστόσο, πριν από μια εβδομάδα, με επικεφαλής τη Νόλσον, άνοιξαν το κατάστημα στο κέντρο της πόλης με τα δικά τους… μαντζούνια για τον κορωνοϊό.
thematofylakes_in__3_
Το «υπουργείο Θεραπειών» στην Αράχωβα υποσχόταν στους πολίτες διαγραφή όλων των ειδών χρέους, με αντάλλαγμα την πνευματική και σωματική ενέργειά τους!

Η σύλληψη

Την περασμένη Παρασκευή το πρωί φόρεσαν χειροπέδες στον διευθυντή Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας και τον οδήγησαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Ο λόγος για μέλη της ομάδας «Ελληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», η οποία έχει άμεση σχέση με την ομάδα «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Μεταξύ των ατόμων που άρπαξαν τον διευθυντή του Γυμνασίου είναι και η μητέρα ενός μαθητή, η οποία φέρεται να είναι και η υποκινήτρια της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η γυναίκα αντέδρασε έντονα όταν της είπαν από το σχολείο ότι θα πρέπει ο γιος της να κάνει rapid test λόγω του ότι βρέθηκε κάποιο κρούσμα στο σχολείο.

Στο στόχαστρό τους έχει βρεθεί, εκτός από τον διευθυντή του Γυμνασίου, κι εκείνος του Λυκείου, οι οποίοι έλαβαν στις 24 Νοεμβρίου μέσω ενός δικαστικού επιμελητή έγγραφο που σημείωνε πως τα σχολεία επιτάσσονται στο όνομα των «Αυτόχθονων Ελλήνων»!

Μάλιστα στο Διαδίκτυο οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» διακινούν έγγραφο σύμφωνα με το οποίο έχει γίνει «επίταξη όλων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην επικράτεια της χώρας, για την αποκατάσταση της έννομης τάξης! Αυτό σημαίνει πως όλα τα σχολεία θα λειτουργούν με βάση το Σύνταγμα της Ελλάδος, το Ενωσιακό Δίκαιο και τις Διεθνείς Συνθήκες των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τα οποία προασπίζουν την ατομική ελευθερία, την πρόσβαση στη δωρεάν παιδεία και τη μη επιβολή εξαναγκασμού των ιατρικών πράξεων, όπως γίνεται μέχρι στιγμής», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Η πρώτη φορά που ακούστηκε η φράση «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» ήταν το 2011, όταν η χώρα βρισκόταν εν μέσω μνημονίων και οικονομικής κρίσης. Τότε που στις πλατείες και στις γειτονιές συγκεντρώνονταν οι «Αγανακτισμένοι».

Τους ξαναείδαμε να ακολουθούν τον Αρτέμη Σώρρα και να αρνούνται να πληρώσουν ισχυριζόμενοι ότι η Ελλάδα έχει έναν αμύθητο θησαυρό 600 δισ.!

Τώρα έχουν βγει δυναμικά στο προσκήνιο με την πανδημία του κορωνοϊού ως αρνητές των εμβολίων και των υγειονομικών μέτρων, ενώ αρκετοί ισχυρίζονται ότι έχουν το δικό τους φάρμακο-εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Εχουν δημιουργήσει διάφορες ομάδες στο Facebook, όπου ανταλλάσσουν πληροφορίες και διοργανώνουν συγκεντρώσεις, ενώ αναρτούν συχνά και βίντεο με εθνικιστικό περιεχόμενο.
thematofylakes_in__2_
Την περασμένη Παρασκευή οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» φόρεσαν χειροπέδες στον διευθυντή Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας και τον οδήγησαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Μεταξύ των δραστών είναι και η μητέρα ενός μαθητή, η οποία φέρεται να είναι και η υποκινήτρια της επίθεσης

Σχέδιο άμεσου εντοπισμού και σύλληψης από την ΕΛ.ΑΣ.

Eνα σχέδιο άμεσου εντοπισμού και ταχείας επέμβασης σε περιπτώσεις που μέλη ομάδων όπως οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» ή άλλα παρακλάδια τους προκαλούν καταδρομικές επιθέσεις ή άγρια επεισόδια, όπως αυτό με την αρπαγή του γυμνασιάρχη στην Πιερία, έθεσε σε εφαρμογή η Ελληνική Αστυνομία. Μετά τις σαφείς εντολές του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και την αυστηρή προειδοποίηση ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές, απαράδεκτες και η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέπει την επανάληψή τους, όλες οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., σε κάθε σημείο της επικράτειας, ενημερώθηκαν για τις ενέργειές τους σε ανάλογες περιπτώσεις. Βασικό ζητούμενο των Αρχών είναι όχι μόνο η άμεση επέμβαση, αλλά και ο σχηματισμός δικογραφιών με βαρύτατες κατηγορίες, ακόμη και κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως αυτή της αρπαγής για όλους όσους εμπλέκονται σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη λένε στο «ΘΕΜΑ» ότι στόχος του σχεδίου είναι να συνειδητοποιήσουν οι ενορχηστρωτές αυτού του είδους των ενεργειών ότι με εισβολές σε σχολεία, εμβολιαστικά κέντρα, ακόμη και νοσοκομεία, οι συλληφθέντες δεν θα αντιμετωπίζουν μόνο τις κατηγορίες της αντιποίησης αρχής, αλλά θα φορτωθούν στην πλάτη βαρύτατα αδικήματα, όπως αυτά της αρπαγής ατόμου, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, απειλής, συκοφαντικής δυσφήμησης, σωματικών βλαβών, ακόμη και παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σχέδιο της Αστυνομίας κινείται σε δύο επίπεδα. Το πρώτο και βασικό είναι να μπει φρένο στη δράση των «κηρύκων του αντεμβολιαστικού κινήματος» και των θεωριών συνωμοσίας και των fake news που διασπείρουν εκμεταλλευόμενοι όλες τις πύλες ενημέρωσης.

thematofylakes_in__1_
H εντολή του Τάκη Θεοδωρικάκου είναι πως η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέπει την επανάληψη προκλητικών ενεργειών από πλευράς των αντεμβολιαστών

Τώρα οι Αρχές εκτός από τους «Αυτόχθονες Ιθαγενείς Ελληνες» που μοίραζαν μηνύσεις σε γιατρούς, δασκάλους και επιστήμονες, έχουν να αντιμετωπίσουν και τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» που διενεργούν ελέγχους, στήνουν «υπουργεία» και τρομοκρατούν τον κόσμο. Η νέα εκδοχή των σκληρών αντεμβολιαστών που λειτουργούν σαν Ταλιμπάν προέρχεται από μέλη των ομάδων του Αρτέμη Σώρρα, που πλέον ανέβηκαν επίπεδο και από αρνητές του χρέους προσάρμοσαν τη δράση τους στην επικαιρότητα και μεταλλάχθηκαν σε αρνητές των εμβολίων και του κορωνοϊού που, μάλιστα, όπως διατείνονται, έχουν το δικαίωμα από το Σύνταγμα να διενεργούν ακόμη και ελέγχους! Οπως λένε στο «ΘΕΜΑ» καλά πληροφορημένες πηγές, το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει πως τα κλιμάκια θα πρέπει να ενεργούν άμεσα, να συγκεντρώνουν στοιχεία και να συλλαμβάνουν τους υπόπτους έτσι ώστε να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος και τεκμήρια για να μπορούν να σχηματίζουν δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με την απενεργοποίηση ατόμων, προφίλ και ομάδων στα social media που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις και υποκινούν πολίτες σε ανυπακοή. Μάλιστα, υπάρχουν περιπτώσεις που οι επιτήδειοι αποσπούν και χρήματα από τα θύματά τους για να τους δώσουν είτε συμβουλές είτε πλαστά πιστοποιητικά τεστ εμβολιασμού και νόσησης. Παράλληλα, έχουν δοθεί σαφείς εντολές για τον σχηματισμό δικογραφιών και την προσωποποίηση κατηγοριών. Ετσι, έχει ήδη ολοκληρωθεί μια δικογραφία που αφορά το site «Ελληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», καθώς έχει εντοπιστεί ο διαχειριστής αλλά και ο συνιδιοκτήτης και οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη.

Site, προφίλ και ομάδες

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με την Ασφάλεια και υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Αθηνών ξεκίνησε τις τελευταίες εβδομάδες μια νέα έρευνα που έχει να κάνει όχι μόνο με όσους διακινούν fake news κατά των εμβολίων, των διασωληνώσεων και του κορωνοϊού, αλλά και του νέου φαινομένου που έχει να κάνει με τις «καταδρομικές επιχειρήσεις» οργανωμένων ταγμάτων κατά σχολείων, νοσοκομείων, διαγνωστικών κέντρων. Ομάδων που ενεργώντας δήθεν στο όνομα του Συντάγματος απειλούν, τρομοκρατούν και αρπάζουν πολίτες, όπως έγινε το πρωί της Παρασκευής στην Πιερία με τη «σύλληψη» του γυμνασιάρχη.

Οι αστυνομικοί σερφάρουν στο Ιντερνετ ψάχνοντας για διαδικτυακά καλέσματα που χρησιμοποιούν τα social media για να προκαλούν αντιδράσεις και επεισόδια, να κάνουν μηνύσεις σε βάρος γιατρών και εκπαιδευτικών που τηρούν τα μέτρα και τα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό και να τους σέρνουν στα δικαστήρια. Οι ειδικοί αναλυτές παρακολουθούν live κηρύγματα αντεμβολιαστών, ενώ παράλληλα καταγράφουν καταγγελίες πολιτών που σχετίζονται με τη δράση και τις καμπάνιες αυτών των κινημάτων.

Στη συνέχεια, όλα τα στοιχεία διαβιβάζονται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών όπου αξιολογούνται και εκδίδονται τα εντάλματα σύλληψης.

Απολογούνται οι 11 συλληφθέντες που απήγαγαν γυμνασιάρχη στην Πιερία

Τα μέλη της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» που, το πρωί της Παρασκευής, ακινητοποίησαν τον διευθυντή τη στιγμή που εισερχόταν στο σχολείο, του πέρασαν χειροπέδες και τον μετέφεραν δια της βίας στο κοντινό αστυνομικό τμήμα όπου συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν το Σάββατο ενώπιον του εισαγγελέα πρωτοδικών Κατερίνης.

Σε βάρος τους ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της αρπαγής από κοινού, όπως επίσης για τα πλημμελήματα της συμμορίας, της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας και της παραβίασης των μέτρων για την αποτροπή μολυσματικών ασθενειών. Επιπλέον, κατά περίπτωση, ασκήθηκε δίωξη για απλή σωματική βλάβη, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και διασπορά ψευδών ειδήσεων (όλα σε βαθμό πλημμελήματος).

Ακολούθως παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον Ανακριτή από τον οποίο έλαβαν προθεσμία για σήμερα Δευτέρα και κατόπιν επέστρεψαν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος είναι ο Μαξ Φερστάπεν, ο 24χρονος νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1

«Κύμα» κακοκαιρίας και σήμερα με καταιγίδες και χαλάζι - Πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Στον ανακριτή σήμερα ο 51χρονος για τη δολοφονία του συντρόφου της μητέρας του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης