Πελάτης του κυκλώματος των παράνομων ελληνοποιήσεων ο Αλβανός που δολοφονήθηκε σε βενζινάδικο

Πελάτης του κυκλώματος των παράνομων ελληνοποιήσεων ο Αλβανός που δολοφονήθηκε σε βενζινάδικο

Το θύμα, που είχε συλληφθεί στο παρελθόν για υπόθεση κοκαΐνης, έλαβε πλαστά στοιχεία ταυτότητας και ελληνοποιήθηκε ως ομογενής απο χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης από τη συμμορία των ενστόλων

nikaia_dolofonia_video_xr__1_
Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης που συμμετείχαν ένστολοι και προέβαινε σε παράνομες ελληνοποιήσεις, φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Συγκεκριμένα, ένας απο τους αλλοδαπούς που παράνομα ελληνοποιήθηκε και είχε βαρυ ποινικό παρελθον, είναι ο Αλβανος που δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε βενζινάδικο ιδιοκτησίας του, στη Λεωφόρο Θηβών 181.

Οι πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ό,τι ο Αλβανός έλαβε πλαστά στοιχεία ταυτότητας και ελληνοποιήθηκε ως ομογενής απο χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Παράλληλα ένα άλλο πρόσωπο, συλληφθείς, ειχε απασχολήσει πριν καιρό τη δημοσιότητα σε υπόθεση εξαφάνισης συγγενικου του προσώπου.

Η υπόθεση έχει βάθος και αναμένεται να βγουν στη επιφάνεια απίστευτα σκηνικά και λεπτομέρειες για τη δράση της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Αντιεμβολιαστικό παραλήρημα Πολάκη: Έχω σώσει χιλιάδες ανθρώπους, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα είναι η αρχή της πτώσης της κυβέρνησης

Κορωνοϊός: Το 82% των θυμάτων είναι ανεμβολίαστοι άνω των 65 ετών

Αυστηρότερα μέτρα ετοιμάζουν οι ΗΠΑ για τους ταξιδιώτες από εξωτερικό λόγω της Όμικρον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης