Τα απίστευτα περιστατικά με αρνητές του κορωνοϊού που αντιμετωπίζουν καθημερινά περιέγραψε ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη, το οποίο έχει μετατραπεί αποκλειστικά για Covidπεριστατικά.
Όπως ανέφερε ο κ. Οδυσσέας Κατσάκας, φέτος η πανδημία είναι των ανεμβολίαστων. «Με θλίβει ιδιαίτερα ότι οι άνθρωποι αυτοί συνεχίζουν να παίζουν “ρώσικη ρουλέτα”. Έρχονται στα νοσοκομεία, διαμαρτύρονται, δημιουργούν προβλήματα στους γιατρούς, θέλουν να υπογράψουν για να φύγουν, λες και κάποιος τους πίεσε για να έρθουν στο νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά περιγράφοντας όσα καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά.
Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι ότι οι αρνητές πετούν τις μάσκες μέσα στο νοσοκομείο, λένε στους γιατρούς ότι δε θέλουν θεραπεία, ζητούν να υπογράψουν και να φύγουνε και δε πιστεύουν ότι νοσούν από κορωνοϊό, όπως είπε ο διοικητής τους νοσοκομείου.
Ερωτηθείς για το πως ενεργούν σε αυτές τις περιπτώσεις, ανέφερε ότι «προσπαθούμε να τους ηρεμήσουμε και στο τέλος λέμε ότι θα ειδοποιήσουμε τον εισαγγελέα και θα αναγκαστείτε να μείνετε μέσα».
Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να εμβολιαστεί, «έτσι ώστε στο γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων να μην υπάρχουν καρέκλες άδειες από αγαπημένα πρόσωπα».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.