Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα τώρα επί της Κηφισίας - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει των εορτασμών για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα τώρα επί της Κηφισίας - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει των εορτασμών για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Σημαντικές καθυστερήσεις επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Κηφισιά - Δείτε πού έχει κίνηση τώρα

kifisias-kinisistousdromous-politexneio
Μποτιλιαρισμένοι είναι οι δρόμοι σήμερα Τρίτη  στην Αθήνα, καθώς η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με την κυκλοφορία στους χάρτες της Google  να είναι στο «κόκκινο».


Από πολύ νωρίς μποτιλιάρισμα καταγράφεται στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με τα σημαντικότερα προβλήματα να καταγράφονται στο ρεύμα εξόδου, στις Τρεις Γέφυρες.  

Σημαντικές καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί και επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Κηφισιά, από τη συμβολή της λεωφόρου με την Αλεξάνδρας μέχρι και το ύψος της Κατεχάκη, τμηματικά. 

Αυξημένη είναι η κίνηση, επίσης, τόσο στη λεωφόρο Κατεχάκη όσο και στη Λεωφόρο Καρέα.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ανοδικό ρεύμα, στο ύψος του Χίλτον.

Υπενθυμίζεται πως από χθες ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει των εορτασμών για την επέτειο του Πολυτεχνείου, με την αστυνομία να εκδίδει και σχετική ανακοίνωση, κάτι που επηρεάζει την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

kinisi-politexneio


Παρακαλούνται οι οδηγοί έως και την Τετάρτη 17-11-2021, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των Η.Π.Α., καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης