Επιχείρηση περισυλλογής ύποπτου φακέλου εντός γραμματοκιβωτίου οικίας, επί της οδού Αλκαίου στον Διόνυσο Αττικής, πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Τρίτης η πυροσβεστική.
Αφού διαπιστώθηκε από την αστυνομία πως στον φάκελο δεν υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός στο σημείο βρέθηκαν και επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με δύο οχήματα, ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ με 5 πυροσβέστες και όχημα περισυλλογής χημικών.
Μετά την εφαρμογή του πρωτοκόλλου ενεργειών για την περισυλλογή επικίνδυνου υλικού, ολοκληρώθηκε η συσκευασία του φακέλου και παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ.
Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος, μετά την εφαρμογή του πρωτοκόλλου ενεργειών για την περισυλλογή επικίνδυνου υλικού, ολοκληρώθηκε η συσκευασία του φακέλου και παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ