Προκλητικές δηλώσεις Ψωμιάδη για Φιλιππίδη: «Αν δεν γούσταραν να μίλαγαν τότε»

Προκλητικές δηλώσεις Ψωμιάδη για Φιλιππίδη: «Αν δεν γούσταραν να μίλαγαν τότε»

Δήλωσε αντίθετος με το metoo - «Να βγαίνεις μετά από 20 χρόνια για να σε θυμηθούν;» - Δείτε βίντεο

psomiadis-5
Προκλητικές δηλώσεις για τα θύματα που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση έκανε ο άλλοτε νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 με αφορμή το πρόσφατο ατύχημά του όπου το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες, είναι αντίθετος με το κίνημα ΜΕΤΟΟ. «Εγώ είμαι αντίθετος. Να βγαίνεις μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες να διαφωνούσες τότε. Έκανες την δουλειά σου τότε και τώρα βγαίνεις στην τηλεόραση για να σε ξαναθυμηθούν» είπε και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς.

«Κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη, δημόσια μιλάω, όλη η Ελλάδα. Αν αύριο αθωωθεί από το δικαστήριο; Τι θα γίνει; Ποιος θα τον αποκαταστήσει; Σαν και αυτόν, πολλούς, διαφωνώ με όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceweal3dzcq9-st)

Στο στούντιο της εκπομπής επικράτησε παγωμάρα με τον Γιώργο Λιάγκα να προσπαθεί να αποφορτίσει το κλίμα μιλώντας για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη περισσότερο ως πολιτικό και για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Αναπόφευκτα ωστόσο οι γυναίκες της εκπομπής εξέφρασαν την αγανάκτησή τους και η Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηριστικά πως περιμένει από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να ανακαλέσει. «Δεν μπορεί ένας μπαμπάς ενός κοριτσιού να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Τέλος», είπε.

Νωρίτερα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είχε μιλήσει για το προσωπικό δράμα των τελευταίων ετών που έχει αποτραβηχθεί από την πολιτική λέγοντας πως ο ίδιος για να επιβιώσει «σκοτώνει» την περιουσία του, ακίνητα που του άφηνε ο πατέρας του. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος έφτασε σε ένα τέτοιο σημείο που αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι το οποίο είχε αγοράσει για την κόρη του την οποία και έφερε πίσω από τις ΗΠΑ που βρισκόταν για σπουδές γιατί δεν είχε την δυνατότητα να την υποστηρίξει.

Ο ίδιος δε εκφράζει το παράπονό του για τους ανθρώπους της τηλεόρασης οι οποίοι δεν του δίνουν βήμα πλέον και για όσους είχε ευεργετήσει από τους οποίους δεν του στάθηκε κανείς.

Ειδήσεις σήμερα:

AstraZeneca: Επιτυχία για το κοκτέιλ αντισωμάτων κατά της Covid-19 στην τελευταία φάση κλινικών δοκιμών

Απόστολος Γκλέτσος: Οι διάλογοι με τον λιμενικό - «Στείλε τον Άγγελο τοίχο - τοίχο... Έχει βάλει κάμερες η μάνα μου»

Παγκόσμια ενεργειακή κρίση μετά από 48 χρόνια: Στο έλεος του Πούτιν η Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης