Νέα καταγγελία για «γηροκόμο» που λήστεψε ηλικιωμένο - Η Γεωργιανή φέρεται να εξαπατούσε συστηματικά

Νέα καταγγελία για «γηροκόμο» που λήστεψε ηλικιωμένο - Η Γεωργιανή φέρεται να εξαπατούσε συστηματικά

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση συλλέγοντας στοιχεία και καταγγελίες - Υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για ληστείες σε ηλικιωμένους χορηγώντας ναρκωτικές ή υπνωτικές ουσίες από γυναίκα με παρόμοια εξωτερική εμφάνιση

old_woman_hand
Η γηροκόμος που παρουσιάστηκε ως «Ελένη» από τη γεωργία, καθώς και η αλλοδαπή γυναίκα με το όνομα «Άννα» που τη σύστησε, είναι εξαφανισμένες, ενώ τα κινητά τους τηλέφωνα είναι κλειστά.

Μετά την αποκάλυψη για τη Γεωργιανή που παρουσιάστηκε σε οικογένεια στη Νίκαια ως γηροκόμος και νάρκωσε 82χρονο για να του κλέψει τη σύνταξη, έρχεται άλλη μία καταγγελία.

Κόρη 92χρονου που ζει στο Μαρούσι είπε τα εξής στο Mega: «Τι του χορήγησε; Τι του χορήγησε; Μιλούμε για έναν άνθρωπο 92 ετών, ακινητοποιημένο στο κρεβάτι του, δηλαδή αφού ήθελε να κλέψει, του πατέρα μου γιατί του έδωσε αυτό το χάπι, αφού τα χρήματα που μου πήρε ήταν στο δικό μου δωμάτιο, αλλού δηλαδή. Η γυναίκα αυτή κάνει κακές ενέργειες σε γέροντες που κάποιον από αυτούς θα τον στείλει. Είναι επικίνδυνη».

Η γηροκόμος κέρδισε την κόρη του θύματος με την ευγένεια και την εμπειρία της και παρουσιάστηκε στο σπίτι της στο Μαρούσι στις 8 το πρωί για να φροντίσει τον 92χρονο κατάκοιτο. Δύο ώρες αργότερα, όταν η γυναίκα τηλεφώνησε στο σπίτι της για να ελέγξει πώς είναι ο πατέρας της, βρήκε κλειστό το τηλέφωνο της γηροκόμου.

«Παίρνω τηλέφωνο 10.10 π.μ. για να δω πώς τα πηγαίνουνε μαζί. Δεν το σηκώνουν το τηλέφωνο. Ο πατέρας όταν τον άφησα μιλούσε κανονικά, είχε πάρει το πρωινό του, ήταν μέσα στην τρελή χαρά, ακινητοποιημένος όμως στο κρεβάτι με ένα γύψο που πιάνει όλο το αριστερό του πόδι. Δεν μπορεί να κατέβει. Αρχίζω να ανησυχώ, παίρνω αυτή τηλέφωνο, έλεγε ότι είναι κλειστό. Έφυγα τρέχοντας. Πάω σπίτι, βλέπω τον πατέρα να μην μπορεί να επικοινωνήσει, νόμιζα ότι είχε πάθει εγκεφαλικό, με το στόμα του ανοιχτό, η κυρία είχε εξαφανιστεί και μου έχει πάρει 4.000 ευρώ, ό,τι βρήκε μέσα στο σπίτι τα πήρε, κάτι κολόνιες και ένα κουτί με κοσμήματα», προσέθεσε. 

Η δράση της νοσοκόμας φαίνεται να είναι συστηματική και η αστυνομία ερευνά αν πρόκειται για σπείρα, αφού εκτός από τις δύο οικογένειες που έπεσαν θύματα της νοσοκόμας με το δηλητήριο, υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για ληστείες σε ηλικιωμένους χορηγώντας ναρκωτικές ή υπνωτικές ουσίες από γυναίκα με παρόμοια εξωτερική εμφάνιση.

Κλείσιμο
Μέχρι στιγμής, υπάρχουν τέσσερις περιπτώσεις που αναφέρουν ότι μία νοσοκόμα εύσωμη και μεσήλικη από τη Γεωργία έδρασε με παρόμοιο τρόπο. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση συλλέγοντας στοιχεία και καταγγελίες.

Ειδήσεις σήμερα:

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Ο σύντροφός μου, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με βλέπει και στις πρεμιέρες και στην τηλεόραση»

Ηλεία: Νεκρή βρέθηκε μια χελώνα Caretta - Caretta στον Άγιο Ηλία

Η UNESCO καλεί με επίσημη απόφασή της το Ηνωμένο Βασίλειο να επιστρέψει τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης