Μύκονος: Μήνυση για το μαύρο νερό από δικηγόρο του νησιού

Μύκονος: Μήνυση για το μαύρο νερό από δικηγόρο του νησιού

Το πρόβλημα, σύμφωνα με τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, προέκυψε λόγω βλάβης σε ταχυδιυλιστήριο με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Μαράθι, Καντούνια, Αγία Σοφία, Τούρλος, Άγιος Στέφανος και Χουλάκια

nerooss
Μήνυση για το μαύρο νερό της Μυκόνου κατέθεσε πριν από λίγο ο δικηγόρος-συλλέκτης έργων τέχνης κ. Στέλιος Γκαρίπης. Ο δικηγόρος και κάτοικος του νησιού των ανέμων υπέβαλε στο Α.Τ Μυκόνου μήνυση για τη δηλητηρίαση του νερού που έθεσε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία του νησιού ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες για το συμβάν που εξόργισε τους Μυκονιάτες.





«Το δικαίωμα των κατοίκων και επισκεπτών της Μυκόνου σε ένα ασφαλούς ποιότητας νερό παραβιάστηκε κατάφωρα σήμερα, για μια ακόμη φορά, λόγω της πλημμελούς συντήρησης του δικτύου ύδρευσης από τη δημοτική αρχή του νησιού. Οι εικόνες ντροπής που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εξευτελίζοντας, όχι μόνο το νησί, αλλά και τον ελληνικό τουρισμό και κυρίως το αίσθημα ευθύνης για τους συνανθρώπους μου, με ανάγκασαν να υποβάλω ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σύρου, διά του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου μήνυση κατά του προέδρου της ΔΕΥΑΜ και του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά», επισημαίνει στο protothema.gr ο κ. Γκαρίπης. Το πρόβλημα, σύμφωνα με τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, προέκυψε λόγω βλάβης σε ταχυδιυλιστήριο με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Μαράθι, Καντούνια, Αγία Σοφία, Τούρλος, Άγιος Στέφανος και Χουλάκια. Συνεργείο έσπευσε για την αποκατάσταση της βλάβης, ωστόσο οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι με το πρόβλημα της μόλυνσης που ήρθε να προστεθεί σε αυτό της έλλειψης νερού λόγω του καλοκαιριού.


IMG_8171
Ο κ. Στέλιος Γκαρίπης
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Ανακαλούνται οι άδειες των υγειονομικών από 1η Σεπτεμβρίου

ΕΔΑΔ: «Όχι» στην προσφυγή 672 Γάλλων πυροσβεστών που ζητούσαν να αρθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ντεμπούτο με δύο μετάλλια για την Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης