Δύο άτομα που έκλεβαν καλώδια χαλκού συνέλαβαν σε περιοχή των Σερρών αστυνομικοί του τμήματος Ηράκλειας και όπως διαπίστωσαν, οι συλληφθέντες μαζί με δύο συνεργούς τους, είχαν βάλει φωτιά για να αφαιρέσουν το περίβλημα των καλωδίων προκαλώντας πυρκαγιά την εξάπλωση της οποίας πρόλαβε την τελευταία στιγμή η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες είχαν αφαιρέσει το προηγούμενο βράδυ τα καλώδια χαλκού μήκους 8 χιλιομέτρων από εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε περιοχή της Θεσσαλονίκης προκαλώντας φθορές 25.000 ευρώ, όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της εγκατάστασης.
Οι δράστες προχθές το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή των Σερρών έβαλαν φωτιά στα κλεμμένα καλώδια με σκοπό να αφαιρέσουν το εξωτερικό τους περίβλημα. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί πυρκαγιά σε μικρή έκταση η οποία κατασβέστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική. Τα κλεμμένα καλώδια κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν στο νόμιμο κάτοχό τους. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού