Διακοπή νερού σε Άγιο Στέφανο, Δροσιά, Άνοιξη και Ροδόπολη: Μέχρι το βράδυ αναμένεται η αποκατάσταση
«Εργαζόμαστε για να λύσουμε το πρόβλημα», σημειώνει ο υπεύθυνος ύδρευσης του Δήμου Διονύσου
UPD:
Χωρίς νερό εξακολουθούν να παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα περιοχές του βορείου τομέα Αττικής μετά την καταστροφή που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα στο Κρυονέρι.
Συγκεκριμένα, Άγιος Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη και Ροδόπολη αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα ύδρευσης, καθώς τα κεντρικά διυλιστήρια στα Κιούρκα που τροφοδοτούν την περιφερειακή ενότητα της Βόρεια Αττικής, υπέστησαν σημαντικές ζημιές.
Όπως είπε χαρακτηριστικά στο protothema.gr ο υπεύθυνος ύδρευσης του Δήμου Διονύσου, κ. Γιώργος Πολύζος, πραγματοποιούνται εργασίες νύχτα και μέρα προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή.
Συνεργεία διεξάγουν έργα στη δεξαμενή Κρυονερίου και με τη συμβολή της ΕΥΔΑΠ αναμένεται να φτάσουν οι πρώτες ποσότητες νερού στα σπίτια μέσα στις επόμενες ώρες. Ενδέχεται, μάλιστα, μέχρι το βράδυ να έχουν τροφοδοτηθεί με νερό όλες οι οικίες του βορείου τομέα Αττικής. Ειδήσεις σήμερα:
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.