Φωτιές: Στο νοσοκομείο ένας πυροσβέστης στη Χαλκίδα και μία ηλικιωμένη στους Μολάους

Φωτιές: Στο νοσοκομείο ένας πυροσβέστης στη Χαλκίδα και μία ηλικιωμένη στους Μολάους

Ο πυροσβέστης φέρει κατάγματα στην κλείδα και στα πλευρά και κρανιοεγκεφαλική κάκωση – Η ηλικιωμένη αντιμετώπιζε καρδιοαναπνευστικά προβλήματα

olybia
Σε επιφυλακή βρίσκονται οι υγειονομικές αρχές στις περιοχές όπου πλήττονται από τις πυρκαγιές, παρέχοντας βοήθεια σε όσους αντιμετωπίζουν τραυματισμούς ή αναπνευστικά προβλήματα.

Στην Εύβοια, ένας πυροσβέστης νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας μετά από πτώση με μοτοσυκλέτα. Ο πυροσβέστης υπέστη κατάγματα στην κλείδα και στα πλευρά και ελαφρά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Η κατάστασή του, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εμπνέει ανησυχία.

Στο Μαντούδι, που έχει εκκενωθεί, δύο γιατροί του Κέντρου Υγείας παραμένουν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε ασφαλές σημείο, στην περιοχή της πυρκαγιάς, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, εφόσον χρειαστεί, στους πυροσβέστες που επιχειρούν.

Στην Πελοπόννησο, 7 άτομα από την Πολιτική Προστασία προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας με ήπια αναπνευστικά προβλήματα. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Επίσης, γιατρός από το Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη μετέβη σε δομή φιλοξενίας στη Σκάλα Λακωνίας, προκειμένου να εξετάσει ηλικιωμένους οι οποίοι εγκατέλειψαν τις εστίες τους, λόγω εκκένωσης. Κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή 1 ηλικιωμένης με καρδιοαναπνευστικά προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Μολάων όπου και νοσηλεύεται.




Ειδήσεις σήμερα:


Αγωνία για τις πυρκαγιές στην Ιστιαία: Το πύρινο μέτωπο ανάμεσα σε χωριά - «Θα καούμε» λένε οι κάτοικοι


Χαρδαλιάς: Διαχειριζόμαστε 55 πυρκαγιές ταυτόχρονα - Ελπίζουμε να οριοθετήσουμε τη φωτιά στην Αττική μέσα στις επόμενες ώρες


Προκαταρκτική έρευνα για τη δικηγόρο που έκανε προσευχή «να καεί η Εκάλη και το Καστρί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης