Λιβαδειά: Ανήλικοι διέρρηξαν επιχείρηση και άρπαξαν κλιματιστικά

Λιβαδειά: Ανήλικοι διέρρηξαν επιχείρηση και άρπαξαν κλιματιστικά

Δικογραφία έχει σχηματιστεί σε βάρος των τριών νεαρών και των γονέων τους - Ταυτοποιήθηκε ανήλικος που διέρρηξε επιχείρηση στη Λαμία

peripoliko_vradi_main
«Έσφιξαν» οι… ζέστες και θέλησαν να εξασφαλίσουν air condition τρεις νεαροί Έλληνες, οι δύο από τους οποίους είναι ανήλικοι, γι’ αυτό παραβίασαν την είσοδο μιας επιχείρησης στη Λιβαδειά και στη συνέχεια το λουκέτο της αποθήκης της στο προαύλιο.

Οι δράστες άρπαξαν από το εσωτερικό της αποθήκης τρεις μονάδες κλιματιστικών και έγιναν καπνός, τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου. Μια εβδομάδα μετά, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξιχνίασαν την κλοπή και υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς την δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος των τριών δραστών και των γονέων των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ανήλικος διέρρηξε επιχείρηση και στη Λαμία

Μετά από τέσσερις μήνες προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ανήλικου, ο οποίος είχε εισβάλει τον περασμένο Μάρτιο σε μια επιχείρηση στη Λαμία σπάζοντας την βιτρίνα με σκοπό να κλέψει, αλλά είχε γίνει αντιληπτός και είχε τραπεί σε φυγή. Οι άνδρες της Ασφαλείας σχημάτισαν δικογραφία για απόπειρα κλοπής σε βάρος του και για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου σε βάρος των γονέων του και την υπέβαλαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Η απίστευτη ιστορία πίσω από τη διάσωση του ζευγαριού - «Κολύμπησε για ώρες με την τρικυμία, ήταν θαύμα που έζησε»

Κικίλιας: Οι νέοι να εμβολιαστούν έστω και με μία δόση πριν πάνε διακοπές - Έκκληση για τους 55 και άνω

Έγκλημα στη Φολέγανδρο - Το «κατηγορώ» της εισαγγελέως: «Προσβλήθηκε για ασήμαντη αφορμή και σκότωσε τη Γαρυφαλλιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης