Νεαρός διέρρηξε οκτώ επιχειρήσεις στη Λέσβο

Νεαρός διέρρηξε οκτώ επιχειρήσεις στη Λέσβο

Ο 21χρονος Έλληνας είχε αρπάξει μόλις 285 ευρώ από το εσωτερικό των επιχειρήσεων που διέρρηξε, αλλά οι φθορές που άφησε πίσω του κόστισαν στους ιδιοκτήτες επιπλέον 300 ευρώ

astuynomia01
Μεγάλες ζημιές προκαλούσε ένας νεαρός διαρρήκτης που τις τελευταίες πέντε ημέρες παραβίασε επτά καταστήματα στη Μυτιλήνη και προσπάθησε να διαρρήξει μια επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας, χωρίς να τα καταφέρει. Οι οκτώ διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν από την έρευνα της Ασφαλείας.

Ο 21χρονος Έλληνας είχε αρπάξει μόλις 285 ευρώ από το εσωτερικό των επιχειρήσεων που διέρρηξε, αλλά οι φθορές που άφησε πίσω του κόστισαν στους ιδιοκτήτες επιπλέον 300 ευρώ! Ο νεαρός «ποντικός» συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και πρόκληση φθορών σε ξένη ιδιοκτησία με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται τυχόν εμπλοκή του και σε άλλεςδιαρρήξεις.

*** Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο έκλεψε από τον χώρο μιας επιχείρησης στην περιοχή των Κεραμειών στη Λέσβο ένας 43χρονος αλλοδαπός, αλλά δεν τα πήγαινε καλά με την οδήγηση καθώς ήταν... μεθυσμένος και δεν διέθετε δίπλωμα! Έτσι, του προκάλεσε φθορές με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να τον τσακώσουν αστυνομικοί του τμήματος Αγιάσου! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

*** Τα αποτυπώματα που άφησε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κλέψει την 1η Ιουλίου από την ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης και βρέθηκε σε ένα χωριό της Ροδόπης, αποκάλυψαν την ταυτότητα του 22χρονου Έλληνα δράστη. Σε βάρος του, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και την υπέβαλαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης