Τον έψαχναν σε όλη τη βόρεια Ελλάδα και κρυβόταν στα... Τέμπη

Τον έψαχναν σε όλη τη βόρεια Ελλάδα και κρυβόταν στα... Τέμπη

Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας

astynomia_peripoliko
Καταζητούμενος από τις δικαστικές αρχές όλης της βόρειας Ελλάδας ήταν ένας Έλληνας που είχε στην «πλάτη» του καταδίκες και άλλα διωκτικά έγγραφα, αλλά κρυβόταν πιο... νότια και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή των Τεμπών στη Λάρισα, όπου τον ξετρύπωσαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος!

Σε βάρος του εκκρεμούσαν διάταξη του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης με την οποία έδινε εντολή να εκτίσει το υπόλοιπο ποινής δυο ετών, δέκα μηνών και τριών ημερών που του είχε επιβληθεί για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και δυο καταδικαστικές αποφάσεις, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης για κλοπή με ποινή φυλάκισης 12 μηνών και 10 ημερών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Εορδαίας για κλοπή με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Κέρκυρα: Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Κέρκυρας για διακεκριμένες κλοπές, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης πέντε ετών. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας που διέταξε να οδηγηθεί στις φυλακές.

Πάτρα: Από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθη ένας Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων και διαπιστώθηκε ότι βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για απάτη, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στο έλεος της ινδικής μετάλλαξης ο πλανήτης - Βαρύ το πλήγμα για την Ευρώπη με σχεδόν 2 εκατ. νεκρούς

Υψηλοί συμβολισμοί στη φετινή δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας - Προσκλήθηκαν η Μάγδα Φύσσα και η Σταυρούλα Αξαρλιάν

Φωτιά στο Καλέντζι Κορινθίας: Μία σύλληψη για εμπρησμό - Σε εξέλιξη το πύρινο μέτωπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης