Ξεκινάει απόψε στις 10 το βράδυ η ασφαλτόστρωση της Κηφισίας

Ξεκινάει απόψε στις 10 το βράδυ η ασφαλτόστρωση της Κηφισίας

Τα έργα θα ξεκινήσουν από τον ανισόπεδο κόμβο Κηφισίας - Κατεχάκη στο ρεύμα προς Κηφισιά και θα πραγματοποιούνται βραδινές ώρες - Τα έργα συντήρησης θα υλοποιηθούν και στα δυο ρεύματα, μέχρι την Πλατεία Πλατάνου στην Κηφισιά

5135818
Εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης του οδικού δικτύου της Λεωφόρου Κηφισιάς ξεκινούν από σήμερα Κυριακή 11 Ιουλίου.

Η έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιηθεί στις 10 το βράδυ από τον ανισόπεδο κόμβο Κηφισίας - Κατεχάκη, ρεύμα προς Κηφισιά και θα υλοποιούνται βραδινές ώρες για την αποφυγή όχλησης. Τα έργα συντήρησης στην Λ. Κηφισίας θα υλοποιηθούν και στα δυο ρεύματα, μέχρι την Πλατεία Πλατάνου στην Κηφισιά.

Οι εργασίες υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου: «Βελτίωση και περιοδική συντήρηση υποδομών στο πρωτεύον αστικό οδικό δίκτυο Περιφέρειας Αττικής» και είναι προϋπολογισμού 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Με αφορμή την έναρξη των σχετικών εργασιών αλλά και την εξέλιξη των εργασιών συντήρησης κεντρικών οδών, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ανέφερε: «Η ασφάλεια των πολιτών και η βελτίωση του οδικού δικτύου της Αττικής βρίσκεται στη βάση του συνολικού σχεδιασμού της Περιφέρειας. Με συγκεκριμένα έργα έχουμε συμβάλλει έμπρακτα στην βελτίωση του οδικού δικτύου. Ο συνολικός σχεδιασμός μας για ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο σε όλη την Αττική, όχι μόνο υλοποιείται επιτυχώς, αλλά συμβάλει και στην ουσιαστική αλλαγή της εικόνας του οδικού χάρτη της Αττικής μας».


Ειδήσεις σήμερα

«Σμήνος» σεισμών στη Θήβα: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας λέει ο καθητηγής Ευθύμιος Λέκκας

Ηράκλειο: Τον χτύπησαν μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του για μια προσπέραση

Τουρκία: Τουλάχιστον 12 νεκροί μετανάστες από πτώση λεωφορείου σε χαντάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης