Ιωάννινα: Λήστεψε δυο μαγαζιά και έκλεψε άλλο ένα

Ιωάννινα: Λήστεψε δυο μαγαζιά και έκλεψε άλλο ένα

Έκανε τον... ζόρικο στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που προσπάθησαν να τον συλλάβουν 

peripoliko_
Έκανε τον... ζόρικο στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον εντόπισαν να επιβαίνει σε μια μοτοσικλέτα και προέβαλε σθεναρή αντίσταση στην προσπάθειά του να διαφύγει, ένας Έλληνας κακοποιός ο οποίος λήστεψε το μεσημέρι του Σαββάτου δυο καταστήματα στα Ιωάννινα.

Μέσα σε λίγη ώρα, ο δράστης απείλησε με μαχαίρι την υπάλληλο μιας καφετέριας και την ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος ψιλικών και τους άρπαξε όσα χρήματα είχαν στα ταμεία, συνολικά 110 ευρώ. Όμως, οι άνδρες της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τα στοιχεία του μέσα σε λίγες ώρες, καθώς είχε καταγραφεί από κάμερες και ξεκίνησαν αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να του βάλουν χειροπέδες, αφού πρώτα χρειάστηκε να παλέψουν μαζί του!

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν η μοτοσικλέτα που επέβαινε ο δράστης, το μαχαίρι με το οποίο απείλησε τις δυο γυναίκες και 60 ευρώ που είχε κρύψει στη σέλα της μηχανής. Κατά την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι την Παρασκευή είχε ξαφρίσει δελτία τυχερών παιχνιδιών αξίας 80 ευρώ από ένα πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. στο οποίο είχε μπει ως πελάτης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ληστείες, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.




Ειδήσεις σήμερα:

Ματ Χάνκοκ: «Ξενοκοιμόταν» ο πρώην υπουργός με χρήματα των Βρετανών φορολογουμένων;

Γιατί αυτοκτόνησε ο «Κρητικός»; Το τελευταίο γράμμα και το κουτί με τα €40.000

Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Φλόριντα: Δημοτικός αξιωματούχος διαβεβαίωνε για την ασφάλεια του κτιρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης