Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στη μητέρα της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στη μητέρα της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Αφαιρείται προσωρινά από τον 33χρονο πιλότο, κρατούμενο για τη δολοφονία της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού, η προσωρινή και η γονική μέριμνα του παιδιού

karolain_mwro_art
Στη μητέρα της Καρολάιν, εν όλω, ανατίθεται, με εισαγγελική διάταξη που εκδόθηκε από την Εισαγγελία Ανηλίκων, η επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Μάλιστα, με την ίδια διάταξη αφαιρείται προσωρινά από τον 33χρονο πιλότο, κρατούμενο για τη δολοφονία της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού, η προσωρινή και η γονική μέριμνα του παιδιού.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού, αποφάσισε ακόμη να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας του παιδιού.

Τώρα, η οικογένεια του πιλότου, βάσει της διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό πέντε ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών, ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του παιδιού.

Ειδήσεις σήμερα:

Επιχείρηση για τη διάσωση... αλόγου που βούτηξε σε πισίνα στην Κεφαλονιά - Δείτε φωτογραφίες

«Στοπ» στην ψήφιση από τη Βουλή των μνημονίων για τα Σκόπια

Οι 7 λόγοι που φέρνουν «έκρηξη» στην κτηματαγορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης