Ιερέας για επίθεση με βιτριόλι: «Το έκανα γιατί με αδίκησαν! Η Εκκλησία είναι η ζωή μου»

Ιερέας για επίθεση με βιτριόλι: «Το έκανα γιατί με αδίκησαν! Η Εκκλησία είναι η ζωή μου»

«Δεν έχω καταλάβει τι έχω κάνει» υποστηρίζει ο 37χρονος ιερέας, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ανδρέα Θεοδωρόπουλο

papas_vitrioli
«Δεν αντιλήφθηκα ότι είναι κακό. Με αδίκησαν. Γι' αυτό το έκανα!». Αυτά φέρεται να υποστηρίζει ο ιερέας ο οποίος συνελήφθη χθες μετά την επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr. O ίδιος εμφανίζεται σαν «αυτοκαταστροφικός» και τονίζει πως ό,τι έγινε σε βάρος του συνιστά μία απλή «σκευωρία».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr, ο πελάτης του υποστηρίζει πως: «Έχω νοσηλευτεί σε κλινική στη Βέροια. Είναι σκευωρία. Η εκκλησία είναι η ζωή μου. Ήθελα να προσφύγω στο ΣτΕ. Δεν έχω καταλάβει τι έχω κάνει».

Ο συνήγορος του ιερωμένου είπε πως «ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη από τα θύματα. Μου είπε ότι πλήρωσε τη "χημική ουσία" έναντι 40 ευρώ από το ίντερνετ».

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο κατηγορούμενος αγόρασε δύο μπουκάλια βιτριόλι από το ίντερνετ, αντιγράφοντας τον τρόπο δράσης της Έφης, της 35χρονης που πριν ένα χρόνο έστησε καρτέρι και επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα. Οι ίδιες πηγές τόνιζαν χθες πως «έβαλε τα μπουκάλια σε έναν σάκο, κατέβηκε στην Αθήνα και παρουσιάστηκε στις έξι χθες το απόγευμα, στο συνοδικό δικαστήριο όπου εκδικαζόταν σε δεύτερο βαθμό η δική του υπόθεση και έκανε την επίθεση».

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτη μέρα χωρίς μάσκες σε εξωτερικούς χώρους - Τέλος από Δευτέρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας

Επίθεση σε Μητροπολίτες: Από το ίντερνετ αγόρασε το βιτριόλι ο δράστης - Άρχισε το «ράντισμα» όταν κατάλαβε ότι θα τον καθαιρέσουν

Αφγανός βίασε την έγκυο - Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς και τη βίασαν κι αυτοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης