Ακολουθούσε τις μαθήτριες τρέχοντας και με το χέρι μέσα στο παντελόνι του
Μάνος Τσαγκαράκης
Πλάνα από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή της δημοτικής αγοράς Ξάνθης αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσουν έναν άγνωστο μέχρι στιγμής σάτυρο που παρενόχλησε μία παρέα κοριτσιών.
Οι ανήλικες μαθήτριες έκαναν βόλτα το βράδυ της Παρασκευής, όταν αντιλήφθηκαν ότι τις ακολουθούσε ένας άνδρας και τάχυναν τον βηματισμό τους προσπαθώντας να απομακρυνθούν. Όμως, σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, αυτός άρχισε να τρέχει προς το μέρος τους έχοντας βάλειτο χέρι του μέσα στο παντελόνι του.
Μετά την καταγγελία των κοριτσιών οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον άγνωστο που, σύμφωνα με τις περιγραφές, είναι εύσωμος, μετρίου αναστήματος, με κοντά μαλλιά και φορούσε μπλε μπλούζα.
Η διάκριση αυτή επιβραβεύει τη δέσμευση της εταιρείας για ένα περιβάλλον όπου όλοι αισθάνονται ότι έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν, χωρίς αποκλεισμούς και προκαταλήψεις.