Σεσημασμένος και για ληστείες ο 21χρονος σάτυρος στη Βούλα: Αυνανιζόταν μπροστά σε 14χρονα μέρα μεσημέρι

Σεσημασμένος και για ληστείες ο 21χρονος σάτυρος στη Βούλα: Αυνανιζόταν μπροστά σε 14χρονα μέρα μεσημέρι

Έχει απασχολήσει τις αρχές και για ληστείες και κλοπές κυρίως στο κέντρο της Αθήνας

ASTYNOMIA
Νέα στοιχεία για τη δράση του 21χρονου επιδειξία που έκανε επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια στα νότια προάστια, φέρνει στο φως το protothema.gr.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για άτομο ιδιαίτερα επικίνδυνο με βεβαρημένο ποινικό μητρώο αφού εκτός από τις σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον ανήλικων κοριτσιών, διέπραττε ληστείες και κλοπές κυρίως στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για τον Γ.Μ, Έλληνα Πομάκο που είχε γίνει ο τρόμος και ο φόβος των νοτίων προαστίων εξαπολύοντας επιθέσεις εις βάρος νεαρών κοριτσιών, ακόμα και μέρα μεσημέρι, όπως συνέβη και στην περίπτωση των δυο 14χρονων κοριτσιών στη Βούλα την περασμένη Παρασκευή.

Για κακή του τύχη στη προκειμένη περίπτωση, τα θύματα ήξεραν πώς να αντιδράσουν. Οι δυο κοπέλες αν και αιφνιδιάστηκαν αρχικά, κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και καθώς έτρεχαν για να απομακρυνθούν, κάλεσαν την μητέρα τους στο κινητό της τηλέφωνο, η οποία τυγχάνει να είναι ιατροδικαστής.

Εκείνη ειδοποίησε αμέσως την Άμεση και Δράση.

Συγκεκριμένα, το Α 4-3/Α περιπολικό της Άμεσης Δράσης έλαβε σήμα από το κέντρο ότι στην περιοχή της Βούλας στον Αγ. Νεκτάριο νεαρός επιδειξίας παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια.

Αμέσως οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν με συνοπτικές διαδικασίες τον 21χρονο σάτυρο. Από την εξακρίβωση των προσωπικών του στοιχείων διαπιστώθηκε ότι είναι σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες και ήταν υποχρεωμένος να δίνει το παρών στο Α.Τ Ακροπόλεως.


Ειδήσεις σήμερα: 

Εφραίμ: Σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου

Καιρός: Ειδικοί του meteo εξηγούν γιατί θα υπάρξουν χαλαζοπτώσεις τέτοια εποχή 

Οι νέες οδηγίες του CDC για όσους έχουν εμβολιαστεί και έρθουν σε επαφή με κρούσμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης