Ρόδος: Είχε μετατρέψει σε χασισοφυτεία την αυλή του σπιτιού του

Ρόδος: Είχε μετατρέψει σε χασισοφυτεία την αυλή του σπιτιού του

Ο 61χρονος είχε βγάλει 5000 ευρώ πουλώντας τη «σοδειά» από τα 17 δενδρύλλια

rodos_fiteia
Τα «μαύρα» έσοδα ενός 61χρονου που προέρχονταν από την πώληση της κάνναβης την οποία παρήγαγε η χασισοφυτεία στην αυλή του σπιτιού του σε χωριό της Ρόδου, βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που του πέρασαν χειροπέδες όταν ολοκλήρωσαν την έρευνα.

Στο πίσω μέρος του σπιτιού βρέθηκε η φυτεία με τα 17 δενδρύλλια τα οποία καλλιεργούσε, ενώ στα δωμάτια κατασχέθηκαν 236 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και 5.000 ευρώ που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Ο 61χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί και ως τότε θα παραμείνει στα κρατητήρια.

Καλλιεργούσαν χασισόδεντρα στα κτήματά τους

Δυο συλλήψεις για καλλιέργεια ναρκωτικών στην ίδια τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης που διαπίστωσαν ότι ένας 30χρονος καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου στο ιδιόκτητο αγρόκτημά του και ένας 47χρονος συγχωριανός του καλλιεργούσε άλλο ένα ύψους 1,50 μέτρου στο δικό του αγρόκτημα. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενοι για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Σε μια οικοδομή ιδιοκτησίας του στο Μεσολόγγι έκρυβε 78 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης ένας νεαρός Έλληνας που εντοπίστηκε την Τρίτη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου έχοντας στο σπίτι του και δύο ναρκωτικά χάπια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και απόκρυψη ναρκωτικών και και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.



Ειδήσεις σήμερα: 

Η «βλέννα» που πλήττει τη Θάλασσα του Μαρμαρά αρχίζει να εξαπλώνεται και στη Μαύρη Θάλασσα

Viral o γαλήνιος υπνάκος του κοπαδιού ελεφάντων που έχει διανύσει 500 χλμ σπέρνοντας... την καταστροφή!

Νίκος Δένδιας: Στρατηγική η σχέση μας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης