Καλαμάτα: Φυτώριο με 174 χασισόδεντρα βρέθηκε σε αγρό

Καλαμάτα: Φυτώριο με 174 χασισόδεντρα βρέθηκε σε αγρό

Συνελήφθη ο 27χρονος αλλοδαπός κάτοχος, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα - Καλλιεργούσε κάνναβη στο δωμάτιό του στην Πέλλα

καλαματα
Υπό διακριτική παρακολούθηση τέθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. ένας εκχερσωμένος χώρος σε αγροτική περιοχή στον Άμμο του Δήμου Καλαμάτας, όπου εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής ένα φυτώριο με δεκάδες δενδρύλλια κάνναβης.

Λίγη ώρα αργότερα, έφτασε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ένας 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος άρχισε να περιποιείται τα χασισόδεντρα που καλλιεργούνταν στο έδαφος και σε πλαστικές γλάστρες και αμέσως συνελήφθη. Στην φυτεία κατασχέθηκαν συνολικά 174 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 50 εκατοστών, καθώς και αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός.

Ο 27χρονος διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται παράνομα στη χώρα κι έτσι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας στον οποίο οδηγήθηκε του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Στο υπνοδωμάτιο έστησε εξοπλισμό για καλλιέργεια κάνναβης

Μέσα στο υπνοδωμάτιό του είχε διαμορφώσει κατάλληλα έναν χώρο με πλήρη εξοπλισμό για την παραγωγή κάνναβης εσωτερικής καλλιέργειας, ένας Έλληνας που συνελήφθη μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας στην κατοικία του σε περιοχή της Πέλλας!

Στον χώρο καλλιεργούσε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 82 εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε μαζί με τον εξοπλισμό που αποτελείτο από ανεμιστήρες, μετασχηματιστή, σύστημα εξαερισμού και φίλτρο αέρα, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 120,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένας τρίφτης κάνναβης. Σε βάρος του δράστη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Ειδήσεις σήμερα 
Έρευνα ΔιαΝΕΟσις: Πώς ένα κοινωνικό κράτος λειτουργεί ως επιταχυντής της ανάπτυξης

Νεκροί 88 άνθρωποι από επιθέσεις ζωοκλεφτών σε χωριά της Νιγηρίας

Ισραήλ: Πώς φτάσαμε στην «εκθρόνιση» Νετανιάχου - Οι... εύθραυστες συμμαχίες και η εναλλασσόμενη πρωθυπουργία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης