Θήβα: «Αυγά έκπληξη» με... κάνναβη στο εσωτερικό!

Θήβα: «Αυγά έκπληξη» με... κάνναβη στο εσωτερικό!

Ο 40χρονος διακινητής συνελήφθη, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες και για λαθρανασκαφές - Βρήκαν πάνω του κάνναβη και τον συνέλαβαν στην Κυλλήνη

PicsArt_05-27-10_24_08
Μέσα σε συσκευασίες από το «αυγό έκπληξη» γνωστής σοκολατοβιομηχανίας διακινούσε το παράνομο εμπόρευμά του ένας 40χρονος ο οποίος, αντί για παιδικό παιχνίδι, έκρυβε μέσα ποσότητες ναρκωτικών τις οποίες διέθετε προς πώληση σε χρήστες της Θήβας και των γύρω περιοχών!

Η δραστηριότητα του 40χρονου είχε γίνει αντιληπτή από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι είχαν γίνει «σκιά» του τον αιφνιδίασαν έξω από το σπίτι του. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρήκαν δέκα αυτοσχέδιες συσκευασίες «αυγών» που περιείχαν συνολικά 801,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητες της ναρκωτικής ουσίας MDMA, χασισέλαιο βάρους 74 γραμμαρίων, τρία δενδρύλλα κάνναβης ύψους 20 εκατοστών που καλλιεργούσε μέσα στο σπίτι, ενώ κατέσχεσαν ακόμη δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και πλήθος άδεια «αυγά έκπληξη».

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και ένα μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων με αποτέλεσμα να εξετάζεται αν ο 40χρονος έκανε και λαθρανασκαφές στην ευρύτερη περιοχή. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί προστασίας αρχαιοτήτων και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Τον έπιασαν να μεταφέρει κάνναβη στην Κυλλήνη

Κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Πύργου ένας Έλληνας που κυκλοφορούσε με όχημα σε μια περιοχή της Κυλλήνης και τον σταμάτησαν για έλεγχο. Στην κατοχή του βρήκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 113 γραμμαρίων κι έτσι τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς συνεχίζεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα μετά τα 5 περιστατικά θρομβώσεων

Aποφασισμένος να «ανεβάσει στροφές» ο Τσίπρας - Σε ρόλο... εμψυχωτή ο Πολάκης

Εξαφανίστηκε η «Δήμητρα» της Λέσβου - Η ιστορία της που έγινε γνωστή χάρη στο προσφυγικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης