Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με τα χέρια τους και ένα κομμάτι ύφασμα έπνιξαν την Καρολάιν - Τι λέει η ιατροδικαστική έκθεση

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με τα χέρια τους και ένα κομμάτι ύφασμα έπνιξαν την Καρολάιν - Τι λέει η ιατροδικαστική έκθεση

Η ασφυξία αναγράφεται στην ιατροδικαστική έκθεση ως αιτία θανάτου της 20χρονης - Της πίεζαν ύφασμα μέσα στο στόμα κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη

carolina-arthro
Συγκλονίζουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης του πτώματος της 20χρονης Καρολάιν που έπεσε θύμα των αδίστακτων ληστών που μπήκαν στο σπίτι που έμενε με τον σύζυγο και το 11 μηνών βρέφος της στα Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, οι αδίστακτοι δολοφόνοι έπνιξαν με τα χέρια τους την 20χρονη, ενώ η αιτία θανάτου, όπως αυτή αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, είναι η ασφυξία, καθώς υπήρξε απόφραξη των αεροφόρων οδών. Μέσα στο στόμα της υπήρχε ένα κομμάτι ύφασμα που οι δράστες πίεσαν μέσα, ενώ ταυτόχρονα της έκλειναν με τα χέρια μύτη και στόμα.

Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν

Στο σπίτι του του επέστρεψε χθες αργά το απόγευμα ο 32χρονος πιλότος, αρκετές ώρες μετά τον εφιάλτη που έζησε. Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων, που συνοδευόταν από τρεις αστυνομικούς,  έφτασε στη μεζονέτα για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα, έμεινε σε αυτό για μια ώρα και αποχώρησε.

Κατά την έξοδό του, έκανε συντετριμένος τις πρώτες του δηλώσεις, μετά το τραγικό περιστατικό, στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν. 

«Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένειά μου και η οικογένεια της γυναίκας μου να μην το περάσει ξανά κανείς ποτέ», είπε, πριν αποχωρήσει από το σημείο.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Τους παρακαλέσαμε να μην μας κάνουν κακό - Θα τους πιάσει η αστυνομία»


Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 32χρονος

Κλείσιμο
Προκαλούν ανατριχίλα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών ο πιλότος, για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε τα ξημερώματα της Τρίτης. Εκεί, είδε φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών και κακοποιών που έχουν αποφυλακιστεί.

«Τους είδα ξαφνικά μπροστά μου. Τρεις με κουκούλες full face οι δυο και ο τρίτος φορούσε το κάλυμμα λαιμού που έχουν για τις μηχανές και το είχε σηκωμένο μέχρι τη μύτη. Η σωματοδομή τους ήταν κανονική. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές εμένα και άλλες φορές το μωρό. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, μου έλεγαν συνέχεια που είναι τα λεφτά ρε», κατέθεσε ο 32χρονος, περιγράφοντας τις στιγμές που ήρθε αντιμέτωπος με τους εγκληματίες.

«Τους είπα που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχαμε κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου…» πρόσθεσε στην κατάθεσή του. 

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει, οι αστυνομικοί έχουν βεβαιωθεί πως οι αδίστακτοι κακοποιοί γνώριζαν πως υπάρχουν χρήματα στο σπίτι, ενώ ήξεραν λεπτομέρειες για άλλα άτομα που έχουν συνεργαστεί με την οικογένεια του 32χρονου, στοιχεία που υποδηλώνουν πως είχαν παρακολουθήσει καλά και αρκετές φορές την κίνηση στη συγκεκριμένη μεζονέτα. 

Ειδήσεις σήμερα: 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θα την θυμάμαι πάντα χαρούμενη» λέει η δασκάλα της Κάρολαιν

ΟΠΕΚΑ: Κλείνει προσωρινά την Πέμπτη η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Τραγωδία στο Χαϊδάρι: Νεκρή 85χρονη από φωτιά στο διαμέρισμά της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης