Γλυκά Νερά: Από αυτό το παράθυρο μπήκαν οι δολοφόνοι της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Από αυτό το παράθυρο μπήκαν οι δολοφόνοι της Καρολάιν

Δείτε πώς μπήκαν οι δράστες στη μονοκατοικία της οδού Παναγούλη

monokatoikia12
Από αυτό το παράθυρο εισέβαλλαν οι δολοφόνοι της Καρολάιν στη μονοκατοικία της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά

Στις εικόνες που δημοσιεύει το protothema.gr απεικονίζεται το σημείο από το οποίο οι δράστες μπήκαν στο σπίτι της άτυχης οικογένειας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες σχεδίαζαν ημέρες την επίθεση: φαίνεται να γνώριζαν ότι το σπίτι διαθέτει κάμερες τις οποίες «τύφλωσαν» και έδρασαν σαν σκιές, ήξεραν ότι δεν υπάρχει σύστημα συναγερμού, ενώ πιθανότατα είχαν πληροφορίες ότι το νεαρό ζευγάρι κρύβει μετρητά και έχει πολλά κοσμήματα.  

Χτύπησαν, επιλέγοντας να είναι μέσα το ζευγάρι προκειμένου να ομολογήσουν πού κρύβουν τα λεφτά, και παράλληλα έδεσαν και κρέμασαν στην κουπαστή της εσωτερικής σκάλας τον σκύλο της οικογένειας.  

Οι άνδρες της Ασφάλειας εκτιμούν πως οι ληστές έμειναν για σχεδόν μιάμιση ώρα στο σπίτι και παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην φόραγαν γάντια. Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει να είναι σεσημασμένοι γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στις Αρχές να εκμεταλλευτούν τα λάθη τους.  

Αυτό είναι το παραθυράκι που μπήκαν οι ληστές την νύχτα και σκότωσαν την 20χρονη μητέρα



Αυτό είναι το παραθυράκι που μπήκαν οι ληστές την νύχτα και σκότωσαν την 20χρονη μητέρα





Συγκλονισμένοι οι γείτονες για την δολοφονία - Τι λένε στο protothema.gr

Κλείσιμο
Στο σπίτι των γονιών του μαζί με το 11 μηνών παιδάκι του να βρίσκεται στην αγκαλιά του πέρασε την νύχτα του ο 32χρονος πιλότος ο οποίος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό της αγαπημένης του γυναίκας στα Γλυκά Νερά.

Τις επόμενες μέρες αλλά και ημέρες θα κρέμεται από τα χείλη των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση ευελπιστώντας να ακούσει πως οι αδίστακτοι κακοποιοί που δολοφόνησαν την 20χρονη γυναίκα του, στραγγαλίζοντάς την μπροστά στα μάτια του μόλις 11μηνών παιδιού του θα έχουν συλληφθεί.

Οι δηλώσεις του, αργά το απόγευμα της Τρίτης έξω από το σπίτι του, λύγισαν όποιον τις άκουσε αφού όπως χαρακτηριστικά είπε: «Τους παρακαλούσαμε να μην μας κάνουν κακό. Αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένειά μου και η οικογένεια της γυναίκας μου να μην το περάσει ξανά κανείς ποτέ». Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων, που συνοδευόταν από τρεις αστυνομικούς, έφτασε στη μεζονέτα για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα, έμεινε σε αυτό για μια ώρα και αποχώρησε.


Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Τους παρακαλέσαμε να μην μας κάνουν κακό - Θα τους πιάσει η αστυνομία»



O γονείς της νεαρής κοπέλας με καταγωγή από την Αγγλία και τις Φιλιππίνες μεγάλωσαν την 20χρονη κόρη τους στην Αλόννησο. Το ζευγάρι με το μωράκι τους είχε εγκατασταθεί στα Γλυκά Νερά πριν λίγους μήνες σύμφωνα με τους κατοίκους και οι Αρχές αναζητούν μέσα από μαρτυρίες των γειτόνων για τυχόν ύποπτες κινήσεις στην περιοχή εξετάζοντας και τον τρόπο διαφυγής των δραστών.

«Πρώτη φορά τέτοια αγριότητα. Όλοι οι γείτονες είμαστε συντετριμμένοι από την άγρια δολοφονία της κοπέλας γιατί τη βλέπαμε που έκανε συχνά βόλτες με το σκυλάκι και το μωρό στην αγκαλιά της, στον δρόμο. Είμαστε πραγματικά ταραγμένοι» λένε στο protothema.gr.

«Έχουμε δει και στο παρελθόν κάποιους με ύποπτες κινήσεις, με διάφορα αυτοκίνητα που σταματούσαν για να ελέγξουν και ναδουν τις κινήσεις των κατοίκων της περιοχής. Πιστεύω ότι οι δράστες πρέπει να παρακολουθούσαν τις κινήσεις του ζευγαριού και γνώριζαν πώς θα δράσουν» λέει ένας άλλος κάτοικος της περιοχής.

Ειδήσεις σήμερα 

Ρέγκλινγκ σε Μητσοτάκη: Καλό το ελληνικό σχέδιο, το θέμα είναι η υλοποίηση

Πυρετός προετοιμασιών για το άνοιγμα του τουρισμού - Πώς θα έρχονται στην Ελλάδα οι ξένοι επισκέπτες

Θάνατος Σήφη Βαλυράκη: Τι αναφέρει η έκθεση των πραγματογνωμόνων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης