Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λένε τα βρετανικά ΜΜΕ για την άγρια δολοφονία της 20χρονης Κάρολαιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λένε τα βρετανικά ΜΜΕ για την άγρια δολοφονία της 20χρονης Κάρολαιν

Το τελευταίο βίντεο που είχε ανεβάσει στα social media η άτυχη νεαρή μητέρα

karolain-65
Mε αμείωτη ένταση παρακολουθεί ο διεθνής Τύπος τις εξελίξεις για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στα μάτια της μόλις 11 μηνών κορούλας της, στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Οι ληστές - δολοφόνοι έπνιξαν την άτυχη μητέρα αφού πρώτα σκότωσαν και κρέμασαν τον σκύλο της οικογένειας στον φράχτη του σπιτιού, γράφουν τα ξένα δημοσιεύματα αναρτώντας φωτογραφίες από παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές του θύματος.

Ραγίζει καρδιές το τελευταίο βίντεο που είχε αναρτήσει η άτυχη μητέρα στα social media κρατώντας την κορούλα της τρισευτυχισμένη δίπλα στη θάλασσα, λίγες εβδομάδες προτού αφήσει την τελευταία της πνοή, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος.

Τhe Μirror

«Η πρώτη φωτογραφία της Βρετανίδας μητέρας που βασανίστηκε και δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του μόλις έντεκα μηνών βρέφους της στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος της εφημερίδας «Mirror» απεικονίζοντας την Κάρολαιν σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές.
mirror-1
Το θύμα της χθεσινής «βάρβαρης» εισβολής ληστών στην οικία της στα Γλυκά Νερά είναι η 20χρονη Καρολάιν Αναγνωστοπούλου. Οι ληστές - δολοφόνοι την σκότωσαν αφού πρώτα την βασάνισαν επί μία ώρα προκειμένου να αποκαλύψει τα χρήματα και τα κοσμήματα που ήταν κρυμμένα στο σπίτι.

Daily Mail

Κλείσιμο
Στις δηλώσεις του συζύγου του άτυχης Βρετανίδας, Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου επικεντρώνεται το σχετικό άρθρο της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail».
mail-1

Ο Χαράλαμπος, σύζυγος της Καρολάιν που δολοφονήθηκε χτες όταν διαρρήκτες εισέβαλαν τα ξημερώματα στην οικία τους στα Γλυκά Νερά, υποστηρίζει ότι τους παρακαλούσε να μην βλάψουν κανέναν και να σταματήσουν να τους βασανίζουν ενώ αυτοί είχαν βάλει όπλο στον κρόταφο του μωρού τους πριν σκοτώσουν τη 20χρονη Βρετανίδα. Ο Χαράλαμπος περιέγραψε αυτό που έζησε ως «εφιάλτη», προσθέτει το άρθρο.

The Sun

«Σκέτος τρόμος: Οι διαρρήκτες κρατούσαν το όπλο στο κεφάλι του βρέφους καθώς βασάνιζαν μέχρι θανάτου τη Βρετανίδα μητέρα του και ανάγκασαν τον σύζυγό της -αφού πρώτα τον είχαν δέσει- να ακούει τις φωνές», όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Sun».

«Οι ληστές-δολοφόνοι στραγγάλισαν την 20χρονη Καρολάιν αφού πρώτα την ανάγκασαν να αποκαλύψει που είχε κρυμμένα τα τιμαλφή», προσθέτει.
sun-2

Η ίδια εφημερίδα έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της το τελευταίο βίντεο που είχε ανεβάσει στα social media η άτυχη νεαρή μητέρα, λίγες εβδομάδες πριν την δολοφονία της.



Στο βίντεο απεικονίζεται η Κάρολαιν δίπλα στη θάλασσα με το μωρό της να το φιλάει τρισευτυχισμένη λίγες εβδομάδες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στην οικία της στα Γλυκά Νερά. Το ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο με την κορούλα της το είχε ανεβάσει στο Instagram, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα.



Ειδήσεις σήμερα 

Σήμερα οι ανακοινώσεις για μετακινήσεις, απαγόρευση κυκλοφορίας και λιανεμπόριο

Πυρετός προετοιμασιών για το άνοιγμα του τουρισμού - Πώς θα έρχονται στην Ελλάδα οι ξένοι επισκέπτες

Θάνατος Σήφη Βαλυράκη: Τι αναφέρει η έκθεση των πραγματογνωμόνων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης